pixel.png

Fiica lui Virgil Ianţu a împlinit recent frumoasa vârstă de 15 ani. Cu acest prilej, actorul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat Jasminei, fiica sa, care s-a transformat într-o domnişoară superbă: „Eşti mai frumoasă, mai deşteaptă, ai un suflet mai bun, eşti mai plină de umor şi mai înţelegătoare decât îmi puteam eu imagina. Îţi mulţumesc din suflet! La mulţi ani, Jasmine Ianţu!” 
Tânăra este pasionată de modă şi adoră să îşi facă singură hainele.

Se gândeşte chiar să devină designer sau, de ce nu, poate model. 

Vezi mai jos o GALERIE FOTO incendiară cu Jasmina Ianţu.

<!– Bombă în showbizul autohton.  Cui îi face ochi dulci Cruduța–> CITESTE PE EVZ.RO: Bombă în showbizul autohton. Cui îi face ochi dulci…
<!– De ce a refuzat Nelu Tătaru să declare oficial pandemia! A fost dat în judecată–> CITESTE PE CAPITAL.RO: De ce a refuzat Nelu Tătaru să declare oficial pandemia!…

Galerie foto

vezi galeria 15 foto

În urmă cu ceva timp, Virgil Ianţu a declarat într-un interviu că relaţia cu fiica sa nu este una de poveste, mai există şi momente tensionate, având în vedere că adolescenţa este o perioadă dificilă pentru orice părinte. Dar totul se rezolvă „în echipă”.

„Are ace­leaşi probleme pe care le are orice ado­les­cent. Iar noi, părinţii, ne ţinem foar­­­­te, foarte a­proa­­pe de fenomen şi de ce se în­tâm­plă cu ea: dis­cu­tăm zilnic, suntem foar­­te im­pli­caţi. Mai sunt şi mo­mente ten­sio­nate, dar, din feri­cire – poate şi da­torită deschi­derii noastre şi a re­laxării noastre în discuţiile cu ea  –, Jasmina nu se as­cunde de noi: ne spune ce simte, ce pro­bleme are… E o perioadă dificilă şi trebuie s-o depăşim „în echipă”. Totul e să nu ne panicăm, să ne ţinem aproa­pe de copilul nostru, să fim prieteni, dar totodată să fim şi riguroşi, fermi, pentru că pericolele sunt foarte multe şi grave… Şi, nu în ultimul rând, să ne gândim că şi perioada asta o să treacă – deci există speranţă. Acum, lăsând gluma la o parte, Jasmina e o fată foarte mişto. Chiar îi mul­ţu­mim pentru felul în care e, ca om”, a declarat Virgil Ianţu.

Preluat de la: csid.ro