Andreea-Antonescu.jpeg

Andreea Antonescu a vorbit despre secretul care o menține într-o formă fizică de invidiat. După nașterea celei de-a două fiice, cântăreața a reușit să renunțe rapid la kilogramele în plus și nu se ferește să se pozeze în costume de baie și ținute îndrăznețe.

Vedeta a mărturisit într-un interviu că cele 10 kilograme pe care le-a luat în sarcină au ambiționat-o să revină la silueta care a consacrat-o.

„Chiar am avut noroc, mă așteptam să iau mult în greutate, dar, știindu-mă foarte ambițioasă, am fost convinsă că voi reuși să scap de ele relativ repede, cu un stil de viață sănătos plus sală. N-am avut emoții că mă va prinde vara cu kilograme în plus. Exact cum spuneam, viața e plină de surprize, iar acum chiar nu a trebuit să mă străduiesc deloc.

La maximum două săptămâni de la naștere, am scăpat și de burtică, poate și datorită faptului că, înainte să rămân însărcinată, am mers la sală non-stop un an și jumătate. Am încercat, pe cât posibil, să elimin și ideea de cezariană, tăietură pe burtă, chiar dacă la început mă durea destul de tare. Încă susțîn că psihicul este cel care contează, eu fiind persoană care încearcă să alunge pe cât posibil gândurile negative, grijile, problemele”, a spus aceasta.

Mai mult decât atât, Andreea a dezvăluit că și înainte de a rămâne însărcinată pentru a două oară făcea regulat mișcare fie că era vorba despre body pump, pilates, glutes sau etc.

În prezent, am 44 de kilograme. Încerc să mănânc pe cât posibil produse sănătoase, am deja câțiva ani de când am renunțat la zahărul din cafea și am combinat acest stil de alimentație cu multă sală”, a spus fosta concurentă America Express.

Victor Vrînceanu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Andreea Antonescu. Ei s-au despărțit în martie 2023, După nașterea celui de-al doilea copil, Andreea și-a pus viața în pericol și a vrut să călătorească în SUA pentru a obține cetățenia americană. Zborul era destul de riscant pentru starea ei de sănătate și tatăl fetei și bunicii acesteia au rămas să aibă grijă de micuță.

„Următorul mare șoc emoțional pentru mine a fost în momentul în care ea s-a întors, a născut și la o săptămână după naștere a plecat în America să-și ia cetățenia. A lăsat copilul la mine și la ai mei, copil de o săptămână-două. Când era în aeroport m-a sunat că îi e frică cu operația ei (nr. de cezariană)”, a dezvăluit Victor Vrînceanu, scrie Cancan.ro. 

Andreea Antonescu a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a despărțit de partenerul său de viață, Victor Vrînceanu. Cei doi au devenit părinți în decembrie 2022, atunci când artista a adus pe lume o fetiță pe nume Venice Victoria. Deși mulți se așteptau că relația lor să dureze mult timp, cântăreața a fost cea care a anunțat separarea.

„Ca orice femeie, am nevoi și dorințe. Țin mult la nevoile mele”, a povestit Andreea Antonescu despre despărțirea de Victor Vrînceanu în podcastul „Te Ascult” găzduit de Ilinca Vandici.

Victor Vrînceanu a explicat și el la rândul său motivele care au dus la despărțirea dintre el și artistă: „Dacă alții se ceartă, au scandaluri, se omoară, au de împărțit, sunt prinși, la noi nu a fost nimic de genul ăsta. La noi disensiunile erau că veneam eu acasă și intrăm încălțat în casă. De acord (nr. cu depresia post-natală). Am povestit câte episoade au fost care au creat niște rupturi în sufletul meu. Prima dată că pui mai presus un show reality decât sarcina, ceea ce pentru mine e răvășitor”, a dezvăluit jurnalistul.

Citește și: Lavinia Pîrva, regimul alimentar cu care a slăbit 30 de kilograme după sarcină

FOTO: Instagram @andreeaantonescu

Preluat de la: csid.ro