Valerica-1.jpg
Cel mai probabil, i-ați auzit vocea în cadrul podcast-ului #sexplicații. Da, acea voce minunată este a omagiatei noastre de astăzi! Valeria sau, cum îi spunem noi toți, Valerica, este o persoană care atrage oamenii în jurul ei prin entuziasmul și ideile îndrăznețe pe care le are. Ne mândrim că face parte din echipa #diez și avem șansa de a învăța multe lucruri interesante și utile de la ea. Fiecare dintre noi îți transmite felicitări în această zi minunată și îți dorim cele mai frumoase realizări! La Mulți Ani!

„Valeria! Continuă să faci lucrurile care te fac curioasă și te pasionează. Încearcă să faci în fiecare an ceva de care să-ți aduci aminte că acel an a existat. Timpul trece repede și uneori fără repere ne putem pierde. Iar când găsești acel lucru pe care îl iubești, fii Wolverine al acelui lucru. Totuși, încearcă să iei decizii mari și mici fără a te ascunde după degetul lor. Dacă iubești, iubește la 100 %, dacă încerci, încearcă la 100 %. Mai bine e să ții minte rezultatul oricare ar fi, decât să ții minte lucruri din viața ta ca average. Mulți ani!” (Alex)

„Sunt îndrăgostit de vocea și timbrul tău – tu despre asta știi. Cred că deja m-ai iertat pentru zecile de cazuri când te călcam neintenționat. Asta încă o data demonstrează că tu atragi oamenii😄. La desert, ascultă încă o dată challenge-ul nostru năstrușnic.” (Libomir)

„Îmi plac pauzele de la birou când uităm despre ce aveam de făcut pentru că Valeria e entuziasmată de un subiect pe care l-a descoperit. În acest entuziasm s-au încrețit firele de păr ale Valeriei la început de #diez, s-au deschis sticle cu vin, s-au născut idei îndrăznețe, s-au înregistrat ediții de podcast, s-au scris proiecte interesante, s-au interpretat cântece la karaoke, s-a dansat în birou și la Kira’s, s-au spus visuri și temeri. Iar eu mă bucur că facem împreună parte din acest entuziasm. Hai să-l creștem și să-l ținem cu noi!” (Alina)

„Дорогая Валери, безумно рада тому, что жизнь нас познакомила, потому что ты тот человек, рядом с которым чувствуешь себя прекрасно! Твой оптимизм, открытость и легкость делают тебя великолепной личностью. Пускай с тобой в жизни случается только все светлое и доброе, потому что ты этого заслуживаешь. Тебе удалось многого достичь, но впереди еще больше высот, которые, несомненно, будут покорены тобою. А все, что для этого нужно – оставаться самой собой, ведь именно за это мы все тебя так любим. С днем рождения!” (Lily)

„Valerica, există regulă aproape magică în viața asta, după care mă ghidez și eu: «visurile au o capacitate aproape ireală de a se împlini!». Nu înceta să visezi, alimentează-ți dorințele de parcă le-ai crește ca pe un pui de soare. Îndrăznește să fii tot ce-ți dorești. Hrănește-ți sufletul cu pasiuni și lucruri care te fac fericită. Călătorește mult și de fiecare dată ia de la viață tot ce îți oferă, și lecții, și daruri, chiar și acele scări călcate în gol. Fii în armonie cu tine. Creează. Iubește. Ai încredere în vocea inimii tale, ea n-o să te mintă niciodată!” (Ilinca)

„Valerica, la mulți ani colorați! Am adunat o mulțime de momente colorate împreună și tare sper să mai avem încă multe, multe astfel de momente. Îți mulțumesc că ești o colegă de încredere și cu multă inspirație și un mai mare mulțumesc pentru că ești o prietenă extraordinară. 23 e o vârstă ca orice vârstă. Eu sunt sigură însă că tu o să reușești să-ți faci memorabil acest an: cu școli, cursuri și multe lucruri noi învățate, cu oameni frumoși alături și cu o mulțime de momente mi-mi-mi. Te pup și te cuprind!” (Elena)

„În tot acest timp de când o cunosc pe Valerica, am înțeles că ea este o persoană foarte specială și creativă. Mă uimește de fiecare dată cu noile sale idei, iar acea scânteie și energie care îi luminează privirea când vorbește despre ele ne-o transmite și nouă. Îți doresc ca acest entuziasm să-l crești în continuare, să devină «colacul tău de salvare» în toate proiecțelele pe care le-ai început sau le vei începe. Un mare Mulți Ani!” (Petru)

„Valeria, tu ești omulețul care ne-a învățat să diminutivăm cuvintele. Tu ești persoana care indiferent de cum e afară, ce dispoziție avem, doar cu salutul tău «Norocel!» faci ziua mai bună. Tu ești foarte brăvicică și de orice te apuci îți reușește. De asta îți doresc să continui să te apuci de cât mai multe lucruri care îți plac, pentru că le vei reuși. La mulți ani, cel mai mi-mi-mi omuleț!” (Constantin)

„Valerie, cu așa voce puteai și să n-ai creți… Eu aș asculta toate ședințele guvernului dacă s-ar auzi doar vocea ta!
Să fii iubită!
P.S. Și nu înceta să ne surprinzi, cum, spre exemplu, m-ai lăsat cu gura căscată la malul «borșos» din Odesa când ai înotat până la буйки (geamanduri) și, cel mai important, înapoi!” (Djein)

***

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.

Preluat de la: diez.md