Plic_2021.jpg
Primele câteva zeci de scrisori au venit deja pe adresa Academiei lui Moș Crăciun. Una dintre acestea este de la doi frați din China, altele – de la copii din România, Ucraina și Rusia, iar cele mai multe au fost scrise de copii din Moldova. Și acesta este abia începutul. La fel ca și în anii precedenți, Academia lui Moș Crăciun va recepționa mii de scrisori de la copii de diferite vârste și cu diferite dorințe.

Anul trecut, de exemplu, copiii i-au scris lui Moș Crăciun despre problemele cu care se confruntă, despre cadourile pe care și le doresc, despre dragostea și grija pe care o au față de frățiori, surioare și părinți. Unii i-au cerut Moșului un calculator sau un telefon mobil, pentru că fac lecții în regim online, profesorii le dau teme pe acasă, dar copiii nu le pot îndeplini, pentru că au doar manuale, caiete și pixuri. Alții i-au scris lui Moș Crăciun că visează să fie multă zăpadă, pentru că săniuța lor „ruginește în pod” de vreo trei ani. Au mai fost copii care l-au rugat pe Moș Crăciun să le aducă părinții acasă, pentru că le este tot mai greu să se culce fără zâmbetul tatei și fără povestea mamei. Câțiva copii au scris în mesajele lor că ar vrea ca toți oamenii să fie sănătoși și să dispară virusul și pandemia. Și mulți copii au scris că și-ar dori să primească în dar îmbrăcăminte și încălțăminte, lemne și cărbuni, medicamente pentru bunici și dulciuri și fructe, măcar la sărbători.

Academia lui Moș Crăciun își continuă activitatea și anul acesta. Moș Crăciun și ajutorii săi harnici și binevoitori vor aștepta cu mare drag scrisorile tuturor copiilor. Astfel, orice copil îi poate scrie lui Moș Crăciun un mesaj. Scrisoarea trebuie să fie introdusă în plic, iar pe plic să fie scris doar atât: ACADEMIA LUI MOȘ CRĂCIUN. Nu este nevoie să lipești timbru pe plic. Acest lucru este posibil datorită cooperării și prieteniei de mai mulți ani cu IS „Poșta Moldovei”. Și încă ceva: pe plic trebuie neapărat să fie scrisă adresa destinatarului. Le știe Moș Crăciun pe toate, dar tot e mai bine să fie ajutat. Scrisorile pot fi lăsate în orice cutie poștală sau la orice oficiu poștal.

Moș Crăciun va citi cu mare atenție toate scrisorile și va pregăti câte un răspuns pentru fiecare.

<!–

–> <!–

–>

Academia invită agenții economici să devină parteneri ai acțiunii „Poșta lui Moș Crăciun”. Sigla și textul de felicitare a Companiei vor fi trimise la zeci de mii de adrese. Mai multe detalii puteți obține la această adresă: [email protected]

Notă informativă: „Poșta lui Moș Crăciun” este organizată de FCC „Clipa Siderala” cu sprijinul I.S. Poșta Moldovei și a agenților economici în anul 2001 și înregistrat la AGEPI Nr. 23770.

Preluat de la: diez.md