1536908190592.jpg

Pe 29 septembrie, în cadrul celui de-al patrulea Maraton Internațional Chișinău, se vor desfășura cursele competitive pentru copii: „KIDS RUN DAY by Naturalis”.

Cine poate participa? Toți copii de la 5 la 14 ani dornici să-și pună la încercare forțele, să-și depășească propriile limite, să se distreze și să-și facă prieteni noi! Cursele se vor desfășura pe distanțe diferite, în funcție de vârsta alergătorilor, astfel:

– La competiția de 400 m pot participa copiii care au împlinit 5 – 7 ani;

– La competiția de 800 m pot participa copiii care au 8 – 10 ani;

– La competiția de 1200 m pot participa copiii de 11 – 12 ani;

– Iar la cea de 2000 m se pot întrece doar adolescenții care au împlinit 13 și 14 ani.

Toți participanții se vor alege cu un pachet de start care va include un tricou oficial, numărul de participare și, desigur, cadouri din partea partenerilor. După trecerea liniei de finiș, alergătorii vor fi răsplătiți cu cele mai adevărate medalii.

Pe lângă premii și cadouri, evenimentul va oferi micuților o experiență utilă, distracție pe cinste și amintiri frumoase. Așadar, sâmbătă, 29 septembrie, începând cu ora 10:00, părinți, bunici, copii, nepoți – cu toții sunt așteptați în Piața Marii Adunări Naționale pentru a-i susține împreună pe micii atleți, care se vor întrece în cursele „Kids Run Day by Naturalis”!

Competițiile de alergare pentru copii „Kids Run Day” au fost organizate pentru prima dată în anul 2015, în cadrul primului „Maraton Internațional Chișinău”. De atunci, cursele au loc în fiecare an.

Îndemnăm părinții să își înscrie copii la competiție cât mai curând deoarece numărul de participanți este limitat! Taxa de participare constituie 100 de lei,  înregistrarea fiind disponibilă pe site-ul oficial al evenimentului.

Preluat de la: zugo.md