consiliul-audiovizualului-ca-1920x1020-c-default.jpg
Deputații au votat numirea în funcție a trei membri în Consiliul Audiovizualului. Doi dintre aceștia au legătură cu PSRM, iar o candidată este din partea PDM (n.r. este propusă din partea parlamentului).

Noii membri sunt aceștia:

# Ala Ursu-Antoci, din partea PSRM.

Figurează în calitate de șefă a cabinetului fracțiunii PSRM din Legislativ. Ea a ocupat locul 43 în lista electorală a partidului la alegerile parlamentare din februarie 2019 pe circumscripția  națională.

# Larisa Manole, propusă din partea parlamentului.

Ea a fost în trecut angajată la Teleradio-Moldova, ocupând fotoliul de șefă a Departamentului actualităţi TV și redactoră-prezentatoare a buletinului de ştiri de seară în limba română. Ea s-a concediat de la TRM în septembrie 2002, a activat în calitate de redactoră-șefă a portalului Reporter.md, iar în 2008 a devenit secretara de presă a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

# Robu Ion, din partea președinției.

Este redactor-șef al revistei „Știința culturii fizice”, iar anterior a activat în calitate de redactor în cadrul mai multor instituții de presă, precum: agenția „Moldpres”, agenția de știri „BASA-press”, ziarele „Flux”, „Săptămâna”, „Cuvântul” și „Moldova Socialistă”.

Preluat de la: diez.md