sophie-dupau-tCQ-0qemWyQ-unsplash.jpg

Compania Revolut a fost lansată în Republica Moldova alături de 30 de milioane de utilizatori. Revolut Lite, o versiune adaptată a aplicației principale, este disponibilă pentru clienții din Republica Moldova, dar și pentru cei din Armenia și Macao. Clienții din aceste piețe vor putea transfera către alți utilizatori Revolut sume de bani mai rapid și mai ușor, informează Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării al Republicii Moldova.

Clienții din cele trei noi piețe pot transfera acum bani în alte țări, cum ar fi Chile, Azerbaidjan și Sri Lanka, dar și către utilizatori din alte țări în care Revolut este activ cu ofertele sale complete de produse – Regatul Unit, Spațiul Economic European (SEE), SUA, Japonia, Singapore, Australia, Brazilia și, în curând, India, Noua Zeelandă și Mexic.

Clienții noi vor putea, de asemenea, să folosească infrastructura globală de transfer de bani a Revolut, să primească bani de la conturi bancare sau carduri non-Revolut gratuit și să trimită bani către conturi și carduri non-Revolut în schimbul unei taxe de 1 % și, respectiv, 3 %. Cu ocazia lansării, taxele de 1 % și 3 % pentru transferurile cu aplicația Revolut Lite către conturi și carduri bancare non-Revolut vor fi eliminate pentru clienții noi până pe 31 iulie 2023.

„Știu că ați așteptat. Am avut un an de negocieri și salutăm intrarea acestui gigant financiar pe piața noastră”, se arată într-o postare publicată pe Facebook de către Dumitru Alaiba, ministrul dezvoltării economice și digitalizării.

Revolut debutează în țara noastră cu versiunea Lite App. Astfel, pentru a începe să utilizați Revolut în calitate de client, este necesar să descărcați aplicația din Google Play Store sau din Apple App Store, să vă faceți un cont și să urmați pașii pentru configurarea aplicației.

De asemenea, trebuie să puneți la dispoziția Revolut un act de identitate valid care să permită verificarea identității. Odată ce contul este creat, din secțiunea „Plăți” se pot trimite bani către un alt utilizator.

Revolut este o companie fintech cu sediul în Regatul Unit, care oferă servicii financiare digitale și operează ca o bancă online. A fost fondată în 2015 și a devenit rapid populară datorită serviciilor sale inovatoare și a abordării sale moderne a serviciilor bancare tradiționale.

Preluat de la: diez.md