ffb-920x613-1.jpg
Compania aeriană FlyOne anunță că biletele pot fi rezervate până în luna martie 2021, de la 39 de euro, cu toate taxele incluse. Pentru membrii FlyOne Club, prețurile încep de la 34 de euro.

Pentru siguranța pasagerilor și a personalului din aeroporturi și de la bordul aeronavelor, FLYONE a implementat măsuri adiționale de igienă: dezinfecția aeronavei, distanța socială la check-in și la îmbarcare, produse antibacteriene pentru dezinfecția mâinilor la îmbarcarea în aeronavă. De asemenea, conform noilor proceduri FLYONE, în baza instrucțiunilor operaționale ale CAA Moldova și EASA, pasagerii sunt obligați să poarte mască și mănuși de protecție la îmbarcarea în aeronavă.

FLYONE, cel mai mare operator aerian de Airbus din Republica Moldova, informează că toate aeronavele sale sunt echipate cu filtre de aer HEPA care elimină 99,97 % dintre virusuri și bacterii. De asemenea, pentru minimizarea contactului fizic, sunt excluse serviciul catering și revista pentru o perioadă nedeterminată.

FLYONE continuă să implementeze măsuri adiționale de curățare și protecție în strânsă colaborare cu Autoritatea Aeronautică Civilă, Agenția Națională pentru Sănătate Publică, companiile handling și operatorii aeroportuari.

Amintim că FLYONE, în prezent, operează zboruri către 14 destinații, 10 curse regulate și patru curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md