4-3.jpg

„Un spectacol în care vei regăsi maturitatea inocentă pentru că e limpede, de fapt, că iubirea nu se teoretizează: ea se trăiește și-atât!” Astfel se descrie piesa de teatru „Citind pentru Auchwitz”, care va fi pusă în scenă mâine, 17 ianuarie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Geneza Art.

Spectacolul a fost inspirat de romanul scriitorului german Berhnard Schlink „Cititorul” și relatează povestea tristă a unei iubiri stranii, întunecată de trecutul politic al Germaniei naziste.

„Iubirea neobișnuită” are loc între un adolescent și o femeie cu douăzeci de ani mai in vârstă. Povestea lor se întrerupe, dar se reia neașteptat după câțiva ani, când tânărul, acum student, își regăsește iubita de altădată judecată pentru faptele comise pe vremea când era supraveghetoare într-un lagăr din apropierea Cracoviei.

Regie: Daniela Burlaca
Costume: Cristina Cujba
În roluri: Daniela Burlaca, Mihai Bordian, Iurie Gologan, Cristina Trînbaci, Victoria Botnar

Prețul biletelor este de 350 de lei. Acestea pot fi comandate de pe iTicket sau rezervate la numărul de telefon: 0691 32 746. Biletele rezervate la telefon trebuie ridicate de la casele teatrului timp de 24 de ore.

Preluat de la: diez.md