produse-alimentare-online.jpg
Dacă faceți parte din categoria persoanelor care consideră că 24 de ore nu sunt suficiente pentru a le reuși pe toate, atunci cu siguranță puneți preț mare pe timpul vostru. Pentru mulți, mersul la cumpărături este un mare chin. Partea bună este că în prezent putem achiziționa produse alimentare online, fără a pierde energie și timp prețios în plus pe drum sau căutând printre rafturile interminabile lucrurile de care avem nevoie.


Iată cinci magazine online de produse alimentare cu livrare:

În zilele noastre timpul are prețul aurului și chiar mai mult, iată de ce ne bucurăm atunci când în calea noastră apar oportunități care ne ușurează tuturor munca. Cumpărăturile online sunt colacul salvator al persoanelor extrem de ocupate. Ele ne ajută să economisim bani, datorită reducerilor și ofertelor speciale.

# Linella
Pe lângă cele câteva zeci de supermarketuri din țară, situate în proximitatea locuințelor noastre, anul trecut Linella a deschis un magazin online de produse alimentare, astfel este și mai aproape de cumpărătorii săi. Astfel, oferă posibilitatea de a procura printr-un click produse alimentare atât made în Moldova, cât și o gamă largă de produse de calitate de import. De la ouă și lactate proaspete, la panificație, dulciuri, la fructe și legume locale și exotice, și până la pește și produse de mare sau mezeluri, etc. Pentru comoditate, Linella pune la dispoziție posibilitatea de comenzi online, dedicată cumpărăturilor rapide și foarte ușor de utilizat. Nu mai pierdem timpul în van pentru deplasarea la magazin, ci ne bucurăm de reduceri frumoase și livrare rapidă acasă.

# Fruit Box
Magazinul online ne pune la dispoziție zarzavaturi, legume, fructe proaspete și uscate, precum și pastă de nuci, vin autohton etc. Faceți comanda, iar în scurt timp primiți cutia cu bunătăți la ușa dvs.

# Caviar House
Specializat în produse din pește și fructe de mare, acest magazin online oferă o varietate de produse bogate în iod: de la pește proaspăt congelat, afumat și diverse conserve din pește, la creveți, calamari, cocktailuri de mare sau icre de mai multe tipuri. Dacă nu mergeți la mare, atunci marea vine la voi. Comenzile pot fi făcute în regim non-stop și se livrează a doua zi.

# Bio Med
Pe lângă produse cosmetice și suplimente alimentare, acest magazin propune o gamă largă de produse alimentare bio, cum ar fi fulgi, ceai, făină, semințe chia sau chiar boabe de cacao. Astfel, dacă sunteți în căutarea anumitor produse bio, știți unde puteți să le găsiți. Alegeți produsele de care aveți nevoie, plasați comanda și vă puteți bucura de bunătăți bio livrate acasă.

# Natur MD
De la fructe, legume sau nuci, la produse preparate din ingrediente crescute în Republica Moldova, magazinul vine cu catalog bogat de produse alimentare, cum ar fi cereale, ciuperci, carne, lactate. Umpleți coșul virtual și faceți comanda. Timpul de livrare este între 1 și 48 de ore în funcție de produs de la confirmarea comenzii.

Indiferent de produsele pe care le alegeți, magazinele online pot fi accesate oriunde și în orice moment al zilei, de pe orice dispozitiv. E mult mai confortabil să o faceți în confortul propriei locuințe, decât să petrecem minute în șir în cozile din magazin! Nu-i așa?

Preluat de la: diez.md