flori-de-cires-1.jpg

Această primăvara este generoasă în vreme frumoasă. Albinele zumzăie, soarele strălucește, iar pomii fructiferi înfloresc și transformă livezile într-o adevărată poveste. Piersicii ne bucură cu cele mai colorate flori roz. Grație nuanței calde, livezile de piersic se bucură de o popularitate sporită în rândul persoanelor amatoare de fotografii. Dacă vrei să pozezi printre florile roz, am adunat pentru tine o listă cu livezi de piersici în apropiere de Chișinău. Proprietarii sunt bucuroși vizitatorilor care vor să admire frumusețea primăverii, iar unica cerință este ca aceștia să fie respectuoși cu natura.

Locația se află la aproximativ o oră de condus cu autoturismul de la Chișinău. Ajungi la ea pe drumul european E581 și ulterior pe R44 sau pe drumul european E584 și din nou pe același R44. Proprietarul a rugat să fie contactat la numărul de telefon +37369491448 înainte de orice vizită.

Dacă o iei pe șoseaua Muncești, vei ajunge la destinație în aproximativ 47 de minute. Livada se află după vinăria Asconi, cu trei-patru kilometri înainte de următoarea localitate.

Deplasându-te pe șoseaua Muncești, o să ajungi la livadă în aproximativ 22 de minute. Dacă vii din direcția Aeroportului Internațional Chișinău, atunci trebuie să o iei la stânga la primul semafor.

Cu mașina personală o să ajungi la livada de piersici în aproximativ 38 de minute dacă te deplasezi pe traseul L445.

Dacă decizi să te deplasezi pe traseul L445, atunci o să ajungi la livada de piersici din Strășeni în aproximativ 37 de minute.

Îți așteptăm fotografia de la livada de piersic în comentariile de pe platformele noastre sociale!

Preluat de la: diez.md