MAX4676.jpg
De Paște ne adunăm în familie. Vizita la părinți, bunici, frați poate fi însoțită de un cadou special, o fotocarte. Pentru ca tu să ai gata albumul până atunci, comandă-l în perioada 1 – 14 aprilie, ca să beneficiezi și de oferta iepurasului Celebooky, 50% reducere la fotocărți de minim 80 pagini.

Este un bun prilej să îți faci ordine în fotografii, să le descarci din galeria foto a telefonului și să le aduni într-o fotocarte cu pagini groase, lucioase și coperți de carton.

_MAX4676

Ce ai de făcut?

#Alege pozele pe care vrei să le păstrezi pe paginile cu amintiri.

#Alcătuiește fotocartea în editorul online Celebook, așază pozele cum îți place, selectează poza pentru coperta și adaugă un titlu.

#Beneficiază de cadoul iepurașului Celebooky, 50% reducere la toate fotocarțile de minim 80 de pagini, în perioada 1 – 14 aprilie.

Notă: Fotocartea este livrată în aproximativ 12-16 zile de la data la care a fost plasată comandă. Comenzile, realizate până pe 14 aprilie inclusiv, pot fi onorate până la Paște.

1DX_2772

3 idei de fotocărți pe care să le ai gata până la Paște

Vacanțe de familie

Cui nu-i plac călătoriile? Cu toții facem poze când ne aflăm pe meleaguri străine, fie peste hotare sau în explorarea plaiurilor natale. În fiecare an adunăm un portofoliu considerabil cu poze care dezvăluie locurile frumoase prin care ne-am plimbat. Parcă am vrea să luăm acele peisaje cu noi acasă, cu ajutorul fotografiilor. Propunerea noastră este să alcătuiești o fotocarte în care să incluzi poze din vacanțele de familie pe care le-ațî făcut de-a lungul anilor. Profită de ofertă iepurașului Celebooky și pune la un loc, în fotocarte, pozele din cele mai frumoase călătorii ale voastre.

De-a lungul timpului

Dacă te înarmezi cu puțină răbdare pentru a aduna poze de când erai mic și până în prezent, vei avea în final o fotocarte inedită cu tine de-a lungul timpului. Atât tu, cât și bunicii veți avea ocazia să vedeți cum te-ai schimbat și să rememorați reușitele tale. Include poze din liceu, de la majorat, din facultate, de la absolvire (tu cu roba și toca pe cap), de când ai luat carnetul de șoferi, poze din excursiile în care mergeai deja singur, de la primul job sau, dacă te-ai căsătorit, poze de la nuntă.

Inserează și fotografiile reprezentative de familie, poze cu bunicii și include la începutul sau sfârșitul albumului un text de mulțumire pentru tot sprijinul pe care l-ai primit de la ei.

1080x1080_1 copy

În familie

Reuniunile în familie sunt mereu un prilej de bucurie. Fie că este vorba de aniversări, de masă de Paște, de Crăciun, de nuntă sau botez, adună toate aceste frumoase amintiri cu familia, într-o fotocarte. Răsfoiți paginile ei și depănați amintiri. Ține cont să introduci inclusiv poze care creează atmosfera evenimentului, ca de exemplu cozonacii făcuți de bunica (de Paște), tortul de când ai schimbat prefixul sau bradul de la Crăciunul trecut. Inserează text cu ajutorul căruia să menționezi când au fost făcute pozele, dar și alte precizări necesare pentru a completa imaginile.

O fotocarte este asemeni unei porți către cele mai frumoase amintiri. Este mereu lângă tine și o deschizi ori de câte ori îți dorești. De Paște, bucurați-vă împreună de povestea fotocărții!

Preluat de la: diez.md