shutterstock_1397237669-scaled.jpg

Calitatea somnului este esențială pentru starea ta de bine pe tot parcursul zilei și pentru sănătatea ta pe termen lung, atât fizică, cât și mentală. Investiția în igiena somnului poate face o diferență semnificativă, fie că optezi pentru o lenjerie de pat mai specială, îți creezi o rutină de seară relaxantă sau găsești cele mai potrivite articole de îmbrăcăminte în care să dormi.

Experții spun că ceea ce porți în pat poate fi un factor crucial pentru calitatea somnului tău. Așadar, iată șapte articole de îmbrăcăminte care combină stilul și confortul pentru o odihnă așa cum meriți, conform specialiștilor:

Seturile de pijamale din bumbac sunt preferate pentru felul în care pielea poate respira prin acest material și capacitatea de a absorbi umezeala.

Pentru un strat suplimentar de confort și pentru a regla temperatura corpului în timpul somnului, șosetele pufoase sunt o alegere excelentă. Acestea sunt ușoare, largi și nu provoacă transpirație excesivă.

Hainele de noapte din mătase sunt luxoase și se așează frumos pe piele, oferind o experiență confortabilă. Acestea pot fi folosite pentru ocazii speciale sau pentru a te simți mai bine, chiar și în timpul somnului.

Pentru a-ți proteja părul împotriva ruperii, deteriorării și încrețirii în timpul somnului, prinderea părului într-o bonetă din satin este ideală.

O cămașă de dormit din bumbac este o opțiune confortabilă și versatilă. Aceasta oferă o variantă mai relaxantă la pijamalele tipice, permițându-ți să te miști liber în timpul somnului.

Pentru un aspect mai romantic, dar fără să renunți la confort, poți opta pentru o rochie de tip babydoll din bumbac. Aceasta oferă un stil feminin și cochet, în același timp.

Pentru femeile cu un bust generos, o bustieră poate oferi un sprijin ușor și confortabil în timpul somnului. Acestea sunt ideale pentru un somn odihnitor și pot fi alese dintr-o varietate de stiluri și modele pentru a se potrivi preferințelor tale.

În concluzie, alegerea articolelor potrivite în care să dormi poate face o mare diferență în ceea ce privește calitatea somnului tău. Optând pentru materiale moi, respirabile și croiuri confortabile, poți obține un somn odihnitor, care te va face să te trezești revigorată și pregătită pentru o nouă zi.

Surse:

https://bestlifeonline.com/best-clothes-to-sleep-in/

Sleeping With Socks On

Sursă foto: Dmitry_Tsvetkov / Shutterstock

Preluat de la: csid.ro