dieta-nicoletei-luciu.jpg

Nicoleta Luciu s-a remarcat întotdeauna prin frumusețea și formele ei voluptoase, care au plasat-o în top-ul celor mai dorite femei din România, însă vedeta este nevoită să țină o cură draconică pentru a se bucura de silueta pe care o afișează. Dieta Nicoletei Luciu nu este recomandată tuturor femeilor, ci doar celor perfect sănătoase, care nu se confruntă cu probleme de sănătate.

La trei luni după ce a adus pe lume primul ei băiat, Zsolt Jr (2008), vedeta a slăbit 30 de kilograme în 45 de zile, iar în 2011, după ce a născut tripleții, pe Kim, Kevin și Karoly, vedeta a slăbit 35 de kilograme în două luni. Dieta Nicoletei Luciu constă în consumul supei de pui și a compotului de mere. Cu toate că este simplă, în același timp este și drastică, motiv pentru care nu se recomanda tuturor, ci doar femeilor sănătoase.

Acest regim alimentar este unul slab caloric, care presupune consumul a 1000-1500 de calorii pe zi, iar condițiile sunt să nu amesteci carnea cu carbohidrații și lactatele să nu fie excluse din dietă.

Zilnic trebuie să ai cinci mese pe zi care să arate astfel:

Treptat, în partea a doua a dietei, se pot introduce și alte alimente precum iaurt, fulgi de grâu germinat, salate și carne la grătar. Compotul nu trebuie făcut cu zahăr sau alți îndulcitori. Merele se taie cubulețe și se fierb în 2L de apă până când încep să se înmoaie.

Din dieta Nicoletei Luciu sunt interzise orezul, cartofii, pastele și fideaua și nici nu se folosește sarea sau baza de supă precum Vegeta. Printre legumele permise la supă se numără morcovii, ardeii și țelina.

Foto: Facebook

 

Preluat de la: csid.ro