Ileana Stana Ionescu a murit duminică, 30 iunie 2024, la vârsta de 87 de ani. Îndrăgita actriță se afla internată în spital. Cu ce probleme de sănătate se confrunta de ceva timp?

Ileana Stana Ionescu a murit! Îndrăgita actriță și-a dat ultima suflare pe patul de spital, la vârsta de 87 de ani. La începutul lunii iunie, ea a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la o unitate medicală din București. Din păcate, medicii nu au mai putut să o salveze.

Ileana Stana Ionescu se confrunta, de ceva timp, cu probleme de sănătate! Avea probleme mari cu memoria, fapt ce a determinat retragerea ei de pe scenă în anul 2018. În plus, actrița suferise și două accidente vasculare. Soțul său, Andrei Ionescu, era cel care avea grijă în permanență de ea.

Citiți și: Ileana Stana Ionescu a murit! Era internată în spital de la începutul lunii iunie

„Ileana este mai bine, dar nu mai are forța pe care o avea. Doarme foarte mult… Problema e că nu-și amintește multe lucruri. Nici eu nu sunt într-o stare extraordinară. Sunt aproape orb. Știi cum se întâmplă, încetul cu încetul ne părăsește corpul odată cu trecerea timpului.

Ileana nu vrea să mai apară pentru că vrea să fie ținută minte așa cum am cunoscut-o toți. Ea nu mai poate juca, deci nu ne mai putem bucura de talentul ei. Cele două accidente cerebrale pe care le-a suferit au fost un semnal că trebuie să facă o pauză, să facem amândoi o pauză. Necazurile vin odată cu înaintarea în vârstă. Ea nu dădea semne că suferea de ceva, dar simțea că acela a fost momentul să se retragă”, dezvăluia soțul actriței în 2023, pentru Fanatik.

Sursa foto: capturi TV

Preluat de la: csid.ro