shutterstock_561902782.jpg

A spăla vesela cu ajutorul mașinii de spălat vase este mai mult decât a le curăța. Există câteva trucuri pe care le poți încerca, pentru ca farfuriile tale să iasă curate din mașina de spălat vase.

„Mașinile de spălat vase sunt de patru ori mai eficiente decât spălarea manuală, dacă le folosiți în mod corect”, spune Andrew Laughlin, expert în mașini de spălat vase. Acesta a făcut câteva recomandări pentru ca mașina de spălat vase să funcționeze la capacitate maximă.

Andrew Laughlin este expert în mașinile de spălat vase și spune că primul lucru pe care nu ar trebui să-l faci niciodată este să-ți clătești farfuriile.

„Nu îmi clătesc niciodată farfuriile. Doar eliminați resturile alimentare și puneți-le direct în cuva mașinii. Mașina dvs. de spălat vase poate face față!”, a spus Andrew.

Următorul pas este esențial. Andrew a declarat că întreținea mașinii trebuie făcută periodic.

„Acest lucru poate ajuta la prevenirea acumulării de mucegai, bacterii și alte defecțiuni care pot apărea.”

Vesela trebuie să fie distanțată una de cealaltă. În plus, farfuriile mari trebuie poziționate în spatele mașinii, în timp ce cele de dimensiuni mai mici, în față.

„Articole mari în spate, departe de mijloc. Asigurați-vă că niciun obiect înalt nu blochează filtrele de pulverizare.”

„Cuțitele ascuțite se pot toci. Articolele din lemn se pot umfla și crăpa.” a mai spus Andrew.

În timp ce Andrew împărtășește aceste sfaturi cu privire la utilizarea mașinii de spălat vase, comunitatea online și-a spus propriul cuvânt cu privire la cele cinci sfaturi ale sale.

Un utilizator TikTok a spus:

„Am încercat să nu limpezesc vesela, dar vasele mele nu au fost curățate după ce le-am scos din mașina de spălat vase. ”

Un alt internaut a fost de aceeași părere:

„Am încercat să nu clătesc vasele, jumătate din vase au ieșit murdare”.

Sursă – https://www.ladbible.com/news/technology/dishwasher-hack-rinse-stack-detergent-which-577472-20240529

Sursă foto – Andrey_Popov / Shutterstock

Preluat de la: csid.ro