0045875d-1431-4409-a85c-edc6c1921dfc.jpg

Dana Rogoz uimește prin silueta sa ca trasă prin inel. La cei 38 de ani, actrița se poate mândri cu un abdomen perfect plat. Cu un stil de viață haotic, două nașteri și o boală de tiroidă, Dana reușește să se mențină în cea mai bună formă.

Adela Popescu a mărturisit într-un interviu că abdomenul bunei sale prietene este plat, iar cele două sarcini nu și-au pus amprenta pe corpul ei.

„Când a ieșit din maternitate arăta ca atunci când mănânc eu varză, atât de plat era abdomenul.”, a spus Adela Popescu, râzând, în 2019, pentru viva.ro.

Dana Rogoz i-a dat dreptate colegei sale și a menționat ce face pentru ca kilogramele din zona abdomenului să nu se pună pe ea. Pe lângă factorul genetic, actrița a mărturisit că este atentă la ce mănâncă și face mișcare

„Cred că e în primul rând ceva genetic, așa e constituția corpului meu. Într-adevăr, cum a zis Adela, am ieșit din maternitate cu abdomenul retras, e clar că nu apucasem să fac nimic pentru el. Nici nu pot să zic că am avut o grijă exagerată în timpul sarcinii, dimpotrivă, cred că mai degrabă am fost atentă să mănânc la timp și sa mănânc lucruri sănătoase. Dar recunosc că, la viața haotică pe care o am acum, cu repetiții, uneori uit, sar o masă, mănânc mult mai prost, atunci mâncam mai bine. Acum, într-adevăr, fac mișcare acasă, dar nu ceva complicat.”, a mărturisit fosta Abramburica, pentru sursa citată mai sus.

Deși este într-o formă fizică de invidiat, actrița a simțit transformările date de corpul său. Vedeta a declarat că metabolismul a devenit mai lent. Astfel, ea a adoptat câteva reguli în viața de zi cu zi.

„Da, absolut, chiar simt schimbarea. Pot să zic că acum am grijă. Fie merg constant la sală, fie fac acasă exerciții dacă nu am timp, sunt un om activ. Merg mult pe jos, dar nici nu trăiesc în sală, nu-mi permite timpul. Am mai multă grijă cu ce mănânc, evit prăjelile, urmez regulile de bun simț.”, a mai mărturisit ea.

Sursă foto – Facebook

Preluat de la: csid.ro