WhatsApp-Image-2024-03-27-at-18.18.27.jpeg

Cosmin Stăncescu, pe numele său real, nu este doar o figură cunoscută a vieții de noapte din România, dar și un adevărat personaj pe rețelele de socializare. Cele care îl doresc în online în special sunt femeile care îi ascultă spusele cu sfințenie.

Azi noi ne-am dorit să îl descoperim și altfel pe #CazStan, astfel că discuția noastră a fost centrată pe un subiect mai puțin cunoscut din viața influencerului, pe sănătate. Cu puțin timp înainte de pandemie, Cosmin ne-a povestit că s-a confruntat cu severe crize de fiere, crize ce l-au adus pe masa de operație. Mai multe, ne spune chiar el!

Caz Stan: În decembrie 2019, chiar înainte de pandemie, am ajuns la analize și am descoperit că am pietre la fiere.

Caz Stan: Să îți spun sincer, cu o seară înainte de a ajunge la urgențe, am consumat alcool și am mâncat multă carne, cred că mi s-a aplecat de la niște jumări… Pe data de 17 decembrie am ajuns la Floreasca cu dureri groaznice. Inițial am crezut că am apendicită.

Caz Stan: Imediat ce m-au luat durerile, erau insuportabile! Ajuns la spital, medicii m-au înștiințat că, de fapt, ceea ce am eu e pacreasul, nu apendicita. Prof. Beuran si Dr. Oprescu au fost cei ce m-au ajutat și cărora le mulțumesc.

(…) Îngrijirea la spitalul Floreasca, fix ca-n Occident! Nu glumesc, respect! Și tratează pe toată lumea top, vorbesc foarte serios, profesionalism desăvârșit. Au și biserica jos (n.r. râde), totul curat, personal friendly, jos pălăria!

Caz Stan: Da, inițial am urmat o cură cu apă și ceai preț de 14 zile pentru a dilua calculii biliari, la recomandările medicului și ulterior am ajuns și la operație, da. Mi-au scos o piatră imensă, ce bătea pe pancreas.

Caz Stan: Nu mai există, am slăbit deja 28 de kilograme. Am fost recent la control în Germania și mi-au spus că pot consuma alcool (n.r. râde).

Caz Stan: Nimic! Doar că beau până la 1 Mai (n.r. râde), după 1 Mai mă las, gata. V-am pupat!

Citește și: Larisa Iordache, despre crizele renale care i-au dat viața peste cap: „Imediat după concurs am ajuns la spital, unde mi s-a spus că mă confruntam cu o infecție deja” INTERVIU EXCLUSIV

Preluat de la: csid.ro