Design-fara-titlu.jpg
Nimic nu se compară cu sentimentul de a fi acasă de sărbători. Dacă vrei să-ți pregătești casa să strălucească, pomul de Crăciun nu e neapărat să fie singurul element de decor. Poți adăuga ceva în plus, considerând câteva dintre selecțiile noastre de plante festive. Nu numai că vor face spațiul să se simtă complet și feeric, dar te vei bucura de ele mult timp după despachetarea cadourilor.

Nici un Crăciun fără Picea

O modalitate de a crea acea atmosferă de Crăciun imediat ce deschizi ușa și de a întâmpina oaspeții într-un mod festiv este să așezi doi mini-brăduți Picea în pragul ușii tale – vor fi primul lucru pe care îl vor vedea! Mirosul molidului viu va trezi amintiri din copilărie și te face să te simți festiv instantaneu. Partea frumoasă este că acești brăduți sunt crescuți la ghiveci și vor crește sănătoși și la anul, dacă-i replantezi în grădină. Faci un dublu serviciu naturii: nu doar că nu tai un brad, dar plantezi unul.

Piesă centrală pe masa de sărbătoare cu Poinsettia 

Nimic nu va face masa cu bucate să arate mai festiv decât Poinsettia, aceste plante superbe de un roșu regal. Pentru mese rotunde, pune plantele mai înalte în centru și altele mai mici în față pentru a crea niveluri vizuale. Iar dacă nu dispui de mult loc, o singură Poinsettia e o opțiune excelentă pentru un decor festiv compact. 

Alege setul de plante “Christmas Starter Pack” pentru un plus de strălucire în acest sezon.


Poinsettia/Fittonia/Picea

Decor natural de sărbători cu Fittonia

Un decor special de sărbători care te poftește să fii creativ și să experimentezi cu idei noi. De exemplu, încearcă să combini culorile Fittoniei cu fața de masă sau alt cu obiect din casă. Potrivind astfel nuanțele, creezi un aspect armonios și atmosferic. Fittonia este o modalitate grozavă de a include opțiuni mai puțin tradiționale în design și de a da curs liber creativității.

Alege Fittonia pentru un strop de culoare și contrast.

Nimic mai bun decât „globulețele” naturale – Citrice

Un copăcel de Citrice este perfect pentru a aduce mai multă viață și bucurie în casă, chiar și în toiul iernii. Pentru a-l face și mai festiv, alege un ghiveci decorativ nou sau adaugă un mesaj drăguț de sărbători. 

Alege Citrice pentru o atmosferă crăciunească autentică. 

Gândește în afara pomului de Crăciun cu un Ananas Champaca

În timp ce un brad de Crăciun poate fi un punct focal într-o cameră, adăugarea unui Ananas Champaca pe diferite suprafețe, cum ar fi mese și rafturi, va face decorul mai plin și mai deosebit. Pentru mese lungi, poți repartiza plante de diferite dimensiuni de-a lungul mijlocului pentru a crea un pic de dinamism. 

Alege Ananas Champaca pentru a surprinde oaspeții. 


Vezi întreaga colecție de plante festive (și nu numai) în catalogul online sau la Orangeria de pe strada M.Kogălniceanu, 54.

Îmbrățișează decorațiunile cu plante de Crăciun și descoperă diferența pe care acestea o pot aduce în casa ta.

Preluat de la: diez.md