diez-share-facebook.png
Cântăreţul portughez Salvador Sobral, laureatul concursului Eurovision 2017, a considerat „oribil” cântecul „Toy”, prezentat de Israel şi care a câștigat Eurovisionul anul acesta, relatează EFE.

Sobral, care nu obişnuieşte să acorde interviuri, a făcut o excepţie pentru ziarul Publico, care a publicat o discuţie cu învingătorul de anul trecut.

Întrebat dacă a ascultat cântecele care aspiră la marele premiu anul acesta, Sobral a mărturisit că a ascultat piesele propuse de Portugalia şi de Israel, cel din urmă vizionându-l ca urmare a unei alerte pe Youtube, însă nu i-a plăcut deloc.

„Youtube m-a obligat să-l văd. Chestii tehnologice. Brusc, Youtube a crezut că mi-ar plăcea să văd cântecul Israelului. Am deschis şi a apărut acea piesă oribilă. Mi-am spus: Youtube, mulţumesc, nu am nevoie de aşa ceva”, a comentat Sobral.

Şi a precizat: „Din fericire, anul acesta nu sunt obligat să ascult nimic”.

În pofida distanţării sale de Eurovision, el a recunoscut că îi datorează „multe lucruri bune” acestui concurs, precum susţinea unor spectacole la festivaluri şi săli de teatru din Spania şi posibilitatea de a cânta în duet cu Caetano Veloso, unul dintre idolii săi.

Sobral, în vârstă de 28 de ani, se declară conştient de greutatea victoriei sale, prima a Portugaliei de la participarea ţării la acest concurs, având ca rezultat găzduirea acestui important eveniment muzical european la ediţia din acest an.

Preluat de la: diez.md