Advertorial-Diez.jpeg
În această vară StarNet își sărbătorește majoratul alături de toată țara! În cadrul concursului „Câștigă cu StarNet” vor fi puse la bătaie peste 1 500 de premii.

StarNet marchează 18 ani de activitate! 18 ani în care a făcut istorie, devenind unul din cei mai buni operatori de telecomunicații din țară, companie 100% made in Moldova. 

În toată această perioadă StarNet nu a încetat să se dezvolte, îmbunătățind și aducând la un nou nivel serviciile de Internet și TV din țară.

StarNet a decis să-și sărbătorească majoratul alături de toată țara. În cadrul concursului “Câștigă cu StarNet” vor fi puse la bătaie peste 1500 de premii ce vor fi oferite în 38 de regiuni ale țării. 

Ai șansa să câștigi astfel de premii precum: abonamente gratuite la Internet și TV, televizoare SMART marca Samsung de 43’’, tablete Huawei MediaPad 3 10’’.

Doritorii de a participa la concurs o pot face prin 2 metode:

  1. a) să completeze formularul de anchetă/chestionarul;
  2. b) să completeze formularul de anchetă/chestionarul și să semneze contract de prestare a serviciilor în domeniul comunicațiilor electronice cu compania StarNet, (o conexiune nouă).

Concursul „Câștigă cu StarNet” se va desfășura în: mun. Chișinău, Basarabeasca, Cahul, Ceadâr-Lunga, Cimișlia, Comrat, Taraclia, Vulcănești, Ungheni, Călărași, Orhei, Ialoveni, Hâncești, Nisporeni, Căușeni, Leova, Criuleni, Strășeni, Bălți, Soroca, Sângerei, Râșcani, Rezina, Ocnița, Glodeni, Florești, Fălești, Edineț, Drochia, Dondușeni, Briceni și Telenești

Concursul se va desfășura până pe 21 octombrie, 2021!

Pentru a participa la concurs adresează-te la reprezentanța comercială StarNet din regiunea ta.

Regulamentul concursului îl puteți citi aici.

Haideți să sărbătorim 18 ani de StarNet împreună! 

Preluat de la: diez.md