profimedia-0867106580-1.jpg

În urmă cu mai bine de 2 luni, Kate Middleton ieșea public cu o serie de declarații cutremurătoare, mai precis că a fost diagnosticată cu cancer. În acest context, rolul prințesei de Wales s-ar putea schimba radical, avertizează apropiați ai Casei Regale.

Familia regală britanică își încheie de obicei vara în Scoția, pe domeniul Balmoral al familiei. Cu toate acestea, dacă Kate nu se va întoarce la muncă până atunci, vor avea nevoie de un plan pentru a aborda ceea ce prezentatorul Kay Burley a descris ca fiind un „vid” de informații care se întoarce, după ce a avut loc o febrilitate înainte de videoclipul de anunțare a diagnosticului de cancer al lui Kate.

„Cred că au timp. Cred că vor supraviețui până în toamnă. Evident, familia regală merge la Balmoral pentru vară, în august. Vor trebui să se întoarcă din vacanța din august cu un plan pentru a gestiona opinia publică și pentru a gestiona și întrebările din partea presei”, a mai spus aceeași sursă.

Prințesa de Wales și-a făcut ultima apariție oficială în ziua de Crăciun 2023. În ianuarie 2024, ea a suferit o intervenție chirurgicală abdominală, care a dus la diagnosticarea ei cu un tip de cancer nedezvăluit.

Trebuie să vă amintiți că există o piață mare în America, iar acest lucru poate genera o audiență uriașă și pe rețelele de socializare. Așa că nu este suficient doar să ai Marea Britanie sub control”,  a mai comentat apropiatul Casei Regale.

Citește și: Veste tristă despre Kate Middleton. Care este, de fapt, starea ei de sănătate?

Potrivit celor mai recente pronosticuri medicale, Kate Middleton se pare că nu va reveni la îndatoririle regale. În schimb, acesta se concentrează pe recuperare, în timp ce urmează o rundă de chimioterapie preventivă.

„Nu există un calendar și cu siguranță nu se grăbește. Va fi atunci când Catherine se va simți pregătită și când va primi undă verde din partea echipei sale medicale. Dar ea se va întoarce 100% la muncă, de asta nu există nicio îndoială”, a declarat o sursă apropiată.

FOTO: ProfiMedia, SURSA: News Week

Preluat de la: csid.ro