main-35.jpg
La începutul verii, o nouă cafenea Wurst a fost deschisă în centrul capitalei, situată pe adresa Blvd. Ștefan cel Mare, 184. În plus față de locația sa convenabilă, noul Wurst are un design elegant și un meniu nou variat. Acum, aflați mai multe despre această rețea.

Despre Wurst

Wurst este tradus din germană „cârnați”, iar acest lucru înseamnă că accentul se pune, în primul rând, pe cârnăciori și burgeri cu chifle bao pregătite pe loc, în fața oaspeților. Pe parcursul mai multor ani de muncă pe piața moldovenească, sortimentul cafenelei s-a extins, astfel încât oaspeții au ocazia să se bucure de burgeri cu brioșă, mini burgeri pentru copii, cârnăciori, wok, aripi de pui picante și bucate vegetariene.

Interior

Noua cafenea Wurst este situată pe strada centrală a orașului și anume, blvd. Șefan cel Mare, 184. Locația convenabilă vă permite să ajungeți cu ușurință atât cu transportul public, cât și cu cel privat. În cazul în care vă decideți să faceți o plimbare pe jos prin centrul orașului, puteți oricând să vă relaxați și să mâncați în timp ce vă bucurați de designul interior confortabil al localului.Spațiul cafenelei este împărțit în două părți: sala principală și o cameră separată pentru petreceri private. Elegant, modern și minimalist – un loc perfect pentru un prânz fără grabă și fotografii frumoase pentru Instagram

<!–

–> <!–

–>

Despre cârnăciorii artizanali, burgeri și chifle

Echipa Wurst ține foarte mult la calitatea și gustul inegalabil al bucatelor, de aceea cârnăciorii și cotletele sunt preparate din carne selectă și condimente naturale în propriul atelier Wurst. Chiflele pentru burgeri sunt, de asemenea, coapte pe loc. 

Astăzi la Wurst puteți mânca: cârnăciori de porc, cârnăciori de pui și curcan, precum și cârnăciori de vită și porc. În plus, meniul are o gamă foarte variată de burgeri cu chiflă bao sau brioșă, cum ar fi: Crocant Chicken Patty, Hamburger, Double Hamburger, Cheeseburger, Kids Burger și Double Cheeseburger. Pentru iubitorii de patiserie franceză, sunt croissante consistente cu șuncă, ouă și cârnăciori, precum și produse vegetariene cu brânză feta, dar asta nu este tot.

Rețeaua de cafenele WURST face parte din marea familie Keller Holz, unde accentul principal se pune pe calitate. Asta înseamnă că, pe lângă cârnăciorii artizanali, compania produce bere craft în propria fabrică de bere de ultimă generație. Astfel, pe lângă o gamă largă de feluri de bucate, compania vă pune la dispoziție peste 10 stiluri de bere craft.

Keller Holz

În primăvara acestui an, Keller Holz, în parteneriat cu compania germană Caspary, cel mai mare producător de echipamente de bere din lume, a deschis o nouă fabrică de bere de ultimă generație la Chișinău. Compania a atras mai mulți berari din diferite țări din CSI și Europa, iar malțul și hameiul, care sunt folosite în producerea berii, sunt livrate din SUA, Europa, Noua Zeelandă și Australia. Datorită acestui fapt, linia de stiluri de bere s-a extins foarte mult. Astăzi, oaspeții Wurst au ocazia să guste peste 10 stiluri de bere Keller Holz, de la clasicul Pilsner până la IPA sau Oatmeal Stout.

Prețul variază între 30 și 40 de lei, în funcție de stilul ales.

Acum rețeaua Wurst s-a extins, ceea ce înseamnă că aveți posibilitatea să mergeți în sectorul mai aproape de voi: Sculeanca, Râșcanovca, Ciocana sau Centru. Și, foarte curând, se va deschide a cincea cafenea – chiar în centru, vizavi de academia ASEM.

Iar pentru un plus de confort, Wurst livrează bucatele preferate oriunde în oraș și în suburbiile Chișinăului. Puteți citi termenii de livrare aici.

Pe rețelele de socializare Wurst, puteți afla întotdeauna despre promoțiile actuale, bucatele noi din meniu sau puteți participa la concursuri delicioase:

FACEBOOK.COM/WURST.MD
INSTAGRAM.COM/WURST.MD

Adrese

# Blvd. Ștefan cel Mare, 184;
# Str. Calea Ieșilor, Zity Mall, et. 3;
# Moscova, 14/1;
# Mircea cel bătrân, 5.
Program de lucru: 10:00 – 22:00 (În Zity Mall până la 21:00).

 

 

Preluat de la: diez.md