WhatsApp-Image-2022-12-31-at-17.23.45.jpeg
Cum îl găsești pe „cel (cea) potrivit(ă)” în viața ta? Care este diferența dintre Suedia, Moldova și Georgia în ceea ce ține de dating? Cum influențează rețelele sociale comportamentul tinerilor la întâlniri?

Aplicațiile de dating sunt din ce în ce mai populare printre tineri, pentru că sunt practice și îți oferă posibilitatea de a găsi oameni cu aceleași interese, conform unor personalități setate manual online. Astfel, nu ieși din zona de confort și îți farmeci interlocutorul de acasă cu telefonul în mână. Primii fluturi în stomac virtuali zboară, de asemenea, de acasă, când îți găsești un perfect match și îi scrii primele cuvinte.

Malo Shavadze din Georgia, Andrei din Moldova și Elvira din Suedia discută despre dating apps, red flags și green flags când vine vorba de întâlnirea match-ului în viața reală, dar și despre dating internațional.

Puteți asculta podcastul pe Spotify, Apple Podcasts și YouTube.

Echipa #diez (Moldova), alături de redacțiile Global Bar Magazine/Global Podd (Suedia) și Knews (Georgia) creează Echolocation, un podcast în limba engleză destinat tinerilor care vor să afle mai multe despre realitățile celor trei țări. În podcast abordăm probleme și situații diverse și le discutăm cu tineri activi din Moldova, Suedia și Georgia.

Preluat de la: diez.md