diez-share-facebook.png
Prinţul Louis, cel de-al treilea copil al prinţului William al Marii Britanii şi al ducesei Catherine de Cambridge, va fi botezat pe 9 iulie, la capela regală de la palatul Saint James din Londra, potrivit unui anunţ făcut pe contul oficial de Twitter de palatul Kensington.

Ducesa Catherine de Cambridge a născut pe 23 aprilie cel de-al treilea copil al său şi al prinţului William, un băieţel care a primit numele Louis Arthur Charles, potrivit mediafax.ro.

Copilul va fi cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge, anunţa, câteva zile mai târziu, biroul de presă al palatului Kensington, reşedinţa oficială a familiei, pe contul oficial de Twitter.

Pe acelaşi cont, miercuri, a fost publicat un mesaj potrivit căruia botezul micului prinţ va avea loc pe 9 iulie, la capela regală de la palatul Saint James din Londra. Prinţul va fi botezat de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

Informaţia despre cea de-a treia sarcină a ducesei Kate a fost făcută publică pe 4 septembrie 2017.

Bebeluşul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.

Ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William s-au căsătorit în aprilie 2011.

Preluat de la: diez.md