pixel.png

Contul CANCAN.RO a atins numărul de 100.000 de followers pe Instagram în acest weekend, CANCAN devenind astfel publicaţia online (fără suport TV sau radio) cu cel mai mare număr de urmăritori în Instagram din România. Contul de Instagram al CANCAN are o audienţă diversă, compusă în proporţie de 73% din publicul feminin şi 27% publicul masculin. 

Intervalul de vârstă 25 – 34 de ani este cel mai activ în audienţa CANCAN, înregistrând 35.5% din publicul total, fiind urmat de 28% public cu vârsta între 35 – 44 de ani, 15% public cu vârsta între 45 – 54 de ani şi 14% public cu vârsta între 18 – 24 de ani.

CANCAN, site-ul numarul 1 din România, fost lansat la data de 16 aprilie 2007. În mai puţin de un an, adică în februarie 2008, ajungând la vanzari de peste 120.000 exemplare pe zi.

<!– Oana Roman dă din casă! Ce relație are cu Marius Elisei, după scandalul cu transexualul Delia–> CITESTE PE EVZ.RO: Oana Roman dă din casă! Ce relație are cu Marius…
<!– Rafila a dat ordin! Care este cel mai mare pericol? Este esențial–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Rafila a dat ordin! Care este cel mai mare pericol?…

A urmat dezvoltarea extensiei video a brandului, respectiv emisia CANCAN TV, lider absolut de audienţă pe Kanal D şi totodată emisia CANCAN.RO care rulează la ROMÂNIA TV, fiind lider de audienţă în ziua difuzării.

Din august 2012, ediţia echipa CANCAN s-a focusat complet pe online şi social media, crescând la peste un milion de urmăritori pe Facebook şi recent la peste o sută de mii pe Instagram.

Preluat de la: csid.ro