fotomain-1.jpg
Dacă ești pasionat de călătorii și nu-ți permiți să arunci milioane în vânt, atunci să știi că există soluții și pentru tine. Nu este necesar să cheltui averi întregi pentru a vizita lumea, este necesar să fii bine informat și să prinzi ofertele „călduțe”.

Evident, pentru a fi mereu la curent trebuie să urmărești site-urile companiilor low-cost și nu doar. Dacă nu ai timp să faci acest lucru, soluția este să urmărești o platformă care înglobează toate aceste informații. Wagabond Travel este un canal de Telegram, care funcționează exact după principiul de mai sus. Aici găsești informații utile despre planificarea călătoriilor într-un mod cât mai econom și, desigur, cele mai „fierbinți” oferte pe care le propun companiile low-cost din întreaga lume.

Canalul a fost creat pentru moldoveni, așa că nu vei avea parte de informație care nu te interesează sau care nu corespunde cu datele tale geografice.

Autorul canalului spune că scopul acestui bot de pe Telegram este de a promova călătoriile, de a învăța oamenii să se descurce cu bani puțini, dar în același timp să se simtă confortabil, să călătorească des, să facă cunoștință cu bucătăriile altor țări și să bea o mulțime de vinuri bune.

Totodată, dacă ești interesat de călătorii și-ți plac textele lungi cu sfaturi utile, poți citi articolele de pe blogul „Vagabond”.

Preluat de la: diez.md