cats.jpg

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari din România. Recent, el a dezvăluit o parte mai puțin cunoscută a poveștii sale de succes. Într-un interviu sincer, Dobrincu a vorbit despre provocările recente cu care s-a confruntat și cum acestea l-au determinat să-și reevalueze perspectiva asupra vieții.

Povestea lui Sebastian Dobrincu începe în urmă cu mai bine de un deceniu, când la vârsta de doar 11 ani, în 2009, a intrat în lumea software-ului. În doar șase ani, a decis să-și extindă orizonturile și să se mute în Statele Unite ale Americii. Însă, recent, tânărul antreprenor a fost nevoit să facă față unei noi realități, problemele sale de sănătate.

Într-o mărturisire emoționantă, tânărul milionar a dezvăluit că, în urmă cu aproximativ un an, a fost diagnosticat cu o boală autoimună gravă, care i-a pus la încercare rezistența fizică și mentală. Episoadele dureroase au implicat chiar și accidente tragice, cum ar fi un incident în care și-a rănit grav mâna.

„Eu m-am trezit anul trecut, în noiembrie – decembrie, am avut niște episoade foarte tragice. În primul rând, mi-am luat un feliator de legume și am băgat mâna în el și mi-am retezat palma. A fost foarte nasol și am crezut că aia e parte rea. Mi s-a declanșat o boală autoimună cu care mă lupt. De aia am și dispărut 6 – 7 luni de pe internet. Nu am acceptat, nu am mai apărut, nu am mai postat nimic.”

Această situație l-a determinat pe Dobrincu să-și reevalueze prioritățile și să adopte o perspectivă mai profundă asupra vieții. În loc să se victimizeze sau să își piardă încrederea, el a ales să împărtășească cu ceilalți lecțiile învățate din această experiență deloc plăcută.

„Ce m-a învățat asta? Că sănătatea despre care noi avem impresia că o să țină la infinit, nu o să țină. Ce poți face în momentele astea? Să victimizezi că de ce mie mi se întâmplă, de ce tocmai eu care am investit atât în corpul ăsta, în sănătate? Viața nu e dreaptă și fiecare are alt traseu.”, a subliniat Dobrincu.

Prin această experiență, Sebastian Dobrincu a adus în atenția publicului importanta unui stil de viață sănătos. Adevărul crud al acestei realități l-a determinat să își reevalueze și să își recalibreze abordarea față de propria sa viață.

În plus, Sebastian Dobrincu a împărtășit și câteva din regulile sale pentru o viață echilibrată și productivă. Printre acestea se numără odihna și orele de somn pe care le respectă cu sfințenie.

„Pentru mine unul somnul este sfânt. Rutina mea de somn începe cu o seară înainte, când opresc orice informație, calculatoare, televizoare, telefoane, tot. Mă pun în pat și stau câteva ore liniștit ca să pot să dorm calumea, deci nu am fantezia asta cu trezitul de dimineață. Mă trezesc devreme, mă trezesc pe la 6 – 7 dimineața în fiecare zi, dar nu mă forțez.”, a adăugat el.

Sursă foto – Sebastian Dobrincu Facebook

Preluat de la: csid.ro