pixel.png

Biofarm se alătură luptei de combatere a noului Coronavirus în România printr-o donaţie de 1 milion de lei. Aceste fonduri vor contribui la sprijinirea echipelor medicale din prima linie cu echipamente de protecţie şi aparatură medicală.

„Binele de a trăi mai bine, sloganul care ne defineşte şi este în armonie cu valorile noastre, ne conduce şi în acest demers. Am ales să donăm 1 milion de lei pentru ca cei din linia întâi să poată lupta împotriva noului Coronavirus, să poată achiziţiona echipamentele necesare pentru a se putea proteja pe sine, pe pacienţii aflaţi acum în spitale şi pe viitorii pacienţi”, spune Cătălin Vicol, director general Biofarm.

Compania farmaceutică se alătură celorlalte iniţiative care demonstrează că, în faţa unui astfel de duşman neconvenţional, oamenii pot da dovadă de solidaritate. Acest gest vine în completarea unei serii de acţiuni Biofarm care au pornit mereu din dorinţa de a face bine. Cea mai recentă astfel de iniţiativă a fost donaţia de 200.000 lei către Asociaţia Zi de Bine în campania #scutpentruspitale. Această sumă a mers către mai multe spitale din ţară pentru achiziţia de echipamente şi aparatură medicală.

Prin aceste donaţii ne dorim să susţinem activităţile de îngrijire a oamenilor şi să ajutăm la combaterea noului Coronavirus în special printre cadrele medicale. Din poziţia de jucător cheie pe piaţa farmaceutică şi companie care, de aproape 100 de ani, are ca scop central dorinţa de a face bine, Biofarm se angajează nu doar să păstreze ritmul la capacitatea de dinainte de criză, ci şi să ajute concret sistemul medical găsind soluţii pentru „durerile” oamenilor. În acest caz, oferind sprijin în lupta spitalelor cu Covid 19.

„Nu putem trece peste această încercare a sistemului medical decât cu solidaritate şi responsabilitate. Suntem solidari cu colegii noştri din spitale care luptă în linia întâi şi îi susţinem cu echipamentele necesare. Totodată, facem apel la clienţii noştri să fie responsabili şi să respecte măsurile de restricţii impuse de autorităţi în această perioadă. Suntem aproape de ei cu tot ce au nevoie. Noi lucrăm la capacitatea de dinainte de criză pentru ca aceştia să îşi poată urma în continuare tratamentele ca şi până acum”, Cătălin Vicol, director general Biofarm.

Produsele Biofarm au fost create pentru a răspunde nevoilor şi aşteptărilor consumatorilor noştri, fiind o promisiune a calităţii, profesionalismului, eficienţei şi accesibilităţii. Aceste valori care definesc activitatea companiei nu doar că rămân în picioare în această perioadă, dar sunt fundamentul activităţilor pe care le desfăşurăm în condiţii speciale din cauza pandemiei.

Considerăm că în această perioadă dificilă fiecare dintre noi, prin dovezi concrete de solidaritate, disciplină şi respect faţă cei din jur, poate ajuta la diminuarea efectelor crizei sanitare.

Cu aproape 100 de ani de viaţă, compania farmaceutică Biofarm are peste 200 de produse în portofoliu şi acoperă peste 60 de arii terapeutice. Pe 9 dintre acestea este lider de piaţă. Printre cele mai cunoscute branduri Biofarm se numără Triferment, Anghirol, Colebil, Cavit, Bixtonim şi Carmol.
 

<!–

Formul de quiz

–>

Preluat de la: csid.ro