people-cheering-in-sports-bar.jpg
În această perioadă se desfășoară cea de-a 68-a ediție a competiției europene între cluburile de fotbal, organizată de UEFA. În Liga Campionilor din sezonul 2022/2023 participă 32 de echipe. Toate meciurile se joacă în zilele de marți și miercuri, în afară de finală. În acest sens, echipa #diez a pregătit o listă a localurilor din Chișinău unde puteți urmări meciurile de fotbal din cadrul competiției.

# DRAFT – Rețea de berării


Sursă: Facebook/DRAFT – Rețea de berarii

Rețeaua de berării Draft te invită să vizionezi meciurile din UEFA Champions League. Duelurile între cele mai bune echipe din Europa au fost reluate în data de 14 februarie și vor putea fi urmărite la DRAFT.

Localul asigură vizitatorii cu patru televizoare și două proiectoare pentru a urmări meciurile de fotbal. În restaurant sunt disponibile 45 de mese. Este recomandat să realizați o rezervare cu două sau trei zile înainte de difuzarea meciului propriu-zis.

Adrese: bulevardul Mircea cel Bătrân 9 B, strada 31 August 1989 78, bulevardul Dacia 35
Localul DRAFT deține o filială și în orașul Bălți, situată pe strada Independenței 52.

Contact: 060714444

# Chateau Grill&Pub


Sursă: Facebook/Chateau Grill&Pub

Microbiștii pot privi meciul de fotbal la terasa localului, unde este instalat un televizor. Pe lângă terasă, este disponibilă și o sală cu trei televizoare și un proiector.

Angajații recomandă rezervarea mesei cel puțin cu o zi înainte de difuzarea meciului de fotbal.

Adresă: strada Nicolae Costin 67/1
Contact: 069940808

# Budweiser Grill & Pub


Sursă: Facebook/Budweiser Grill & Pub

Meciurile de fotbal pot fi urmărite în două săli. Într-o sală este disponibil un proiector, iar în cea de-a doua sală – un televizor.

Este necesar să faceți o rezervare cu o zi sau două înainte de meci.

Adresă: strada Alexei Șciusev 93
Contact: 078893777

# The Legends Pub


Sursă: Facebook/The Legends Pub

În local sunt disponibile șapte televizoare pentru a urmări meciurile de fotbal. Localul dispune de patru săli și de o tersă. În fiecare sală sunt aproximativ 50-60 de mese, iar pe terasă sunt disponibile 30 de mese. Angajații localului recomandă o rezervare prealabilă.

Adresă: bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 62
Contact: 069132103

# VELGAR


Sursă: Facebook/Velgar

Localul dispune de 17 mese. Vizitatorii beneficiază de cinci televizoare și un proiector pentru a urmări meciurile de fotbal.

Este recomandat să faceți o rezervare cel puțin cu câteva ore înainte de începerea meciului.

Adresă: strada Mitropolit Varlaam 84
Contact: 078885555

# Kozlovna Ceska Pivni Restaurace


Sursă: Facebook/Kozlovna Ceska Pivni Restaurace

Restaurantul dispune de 12 televizoare. În local sunt zone special amenajate pentru vizitatorii care își doresc să urmărească meciurile de fotbal, unde sunt amplasate și televizoarele.

Angajații localului recomandă să rezervați un loc cu o săptămână înainte în cazul meciurilor importante, cum ar fi finala UEFA Champions League. Pentru disputele sportive din alte etape ale turneului, locurile ar trebui rezervate cu o zi sau două înainte de meci.

Adresă: strada Aleksandr Pușkin 24
Contact: 079029999

Preluat de la: diez.md