carti-librarie-biblioteca.jpg
Cărțile sunt acele instrumente care deseori ne inspiră să creăm lucruri noi sau ne ajută să generăm idei noi. O carte este întotdeauna binevenită pentru a vă delecta cu câteva ore de relaxare. Cu toate acestea, unii dintre noi nu au destul timp pentru a merge prin librării în vederea achiziționării cărților preferate sau obișnuiesc să le citească în format electronic. În acest sens, echipa #diez a pregătit o listă a librăriilor online de unde puteți comanda cărțile favorite sau de unde le puteți lectura și în versiunea online.

#1. Librarius


Sursă:Facebook/Librarius

În librăriile Librarius sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate, literatură artistică, de la clasică universală până la cărți ale autorilor contemporani. În raza orașului Chișinău, livrarea costă 33 de lei, iar la nivel național – 60 de lei.

#2. Cartier


Sursă: Facebook/Cartier

La Cartier găsiți atât cărți fizice, cât și în format electronic. Cărțile pot fi expediate prin curier, iar plata se face atât prin numerar, cât și online cu cardul bancar. Livrarea unei cărți costă 60 de lei.

#3. Litera


Sursă: Facebook/Litera

Pe parcursul activității librăriei, Litera a editat circa 8 000 de titluri de carte, cu un tiraj general de peste 50 de milioane de exemplare. În librăriile din Republica Moldova, Litera pune în vânzare nu numai propriile cărți, ci și ediții importate de la cele mai mari și prestigioase edituri din România. Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 300 de lei.

#4. Biblion


Sursă: Facebook/Biblion

Pe Biblion veți găsi o colecție impunătoare de cărți în limba rusă, însă site-ul vă pune la dispoziție și cărți din literatura română. Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 300 de lei. Pentru produsele care nu depășesc suma menționată, livrarea costă 30 de lei.

#5. elefant.md


Sursă: Facebook/elefant.md

Pe elefant.md puteți găsi cărți atât pentru adulți, cât și pentru copii, la prețuri avantajoase. În afară de cartea obișnuită, magazinul propune cititorilor colecții de cărți electronice în limba română. Livrarea costă 45 de lei.

#6. Bestseller


Sursă: Facebook/Bestseller

Misiunea acestui site este de a inspira oamenii să citească și să iubească, iar viziunea lor este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă de familie. Plata pentru cărțile comandate poate fi efectuată prin numerar sau online cu cardul bancar. Livrarea se face atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare, în peste 200 de țări.

#7. Dorința


Sursă: Facebook/Librăria Dorinţa

Pe site-ul acestei librării veți găsi cărți de colorat, materiale didactice și cărți pentru copii. Costul livrării pentru o comandă este de 40 de lei.

#8. Educational Centre


Sursă: Facebook/Educational Centre Moldova Page

Educational Centre importă, promovează și distribuie literatură de învățare: manuale, ghiduri, cărți de gramatică și dicționare specializate. Taxa pentru livrare este de 45 de lei.

#9. Mesageria


Sursă: Facebook/Mesageria

Librăria este interesată de parteneriate pentru promovarea cărții și lecturilor în Republica Moldova. Acest site este un serviciu specializat în livrări de carte și presă la comandă. De asemenea, librăria este o agenție de abonamente la publicațiile periodice, dar și distribuitor de carte.

#10. Mold-didactica


Sursă: Daria Nepriakhina

Întreprinderea a fost creată cu scopul de a aproviziona instituțiile de învățământ din republică cu mijloace de instruire, manuale școlare, literatură metodică și didactică, utilaje și alte mărfuri de primă necesitate. Livrarea pentru produsele librăriei este gratuită.

#11. Ezotera


Sursă: Chris Lawton

Pe site-ul librăriei veți găsi o gamă largă de cărți publicate până în anul 2010. Livrarea este gratuită pentru comenzile care depășesc 101 lei.

#12. Cartea mea


Sursă: Facebook/Cartea MEA

Pe site-ul acestei librării veți găsi manuale de business, cărți pentru copii sau pentru dezvoltare personală. Livrarea este gratuită pentru comenzile care depășesc 499 de lei. Pentru coșul de produse care nu depășește suma menționată, livrarea în raza orașului Chișinău costă 45 de lei, iar în alte localități ale țării – 60 de lei.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi topuri de localuri din Chișinău, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md