bere.jpg

Un utilizator de TikTok, cunoscut sub numele de @elcervecero_detiktok, a stârnit vâlvă pe social media. Acesta a subliniat importanța turnării conținutului unei sticle de bere într-un pahar înainte de consum.

Într-un videoclip devenit viral, bărbatul a explicat trei motive esențiale pentru care ar trebui să renunțăm la obiceiul de a bea berea direct din sticlă. Iată de ce acest avertisment ar trebui să ne facă să ne schimbăm obiceiurile de consum.

Primul și cel mai important motiv menționat de @elcervecero_detiktok este legat de efectele asupra stomacului.

„Dacă bei bere fără a o turna mai întâi într-un pahar, lasă-mă să-ți spun că habar nu ai ce rău faci,” începe expertul. Atunci când berea nu se sparge în pahar, acest proces are loc în stomac, generând disconfort și balonare.

Al doilea motiv se referă la modul în care berea își eliberează aromele și are loc procesul de carbonatare.

„Când torni berea într-un pahar, se generează un strat frumos și gros de spumă,” explică @elcervecero_detiktok.

Acest proces de „spargere” ajută la eliberarea aromelor și a gazelor, îmbunătățind semnificativ experiența de consum. Berea devine astfel mai plăcută la gust și mai aromată, oferindu-ne o apreciere corectă a nuanțelor sale complexe.

Al treilea motiv adus în discuție este legat de controlul temperaturii. Materialele precum metalul sau sticla din care sunt făcute sticlele de bere nu păstrează bine temperatura.

„Dacă turnăm berea într-un pahar, vom avea o experiență de savurare a berii mai bună, mai proaspătă și mai plăcută,” subliniază @elcervecero_detiktok.

Paharul permite menținerea unei temperaturi optime, esențială pentru a savura berea la adevărata sa valoare.

Sursă – https://www.huffingtonpost.es/virales/un-experto-envia-advertencia-quienes-beben-cerveza-echarla-vaso.html

Sursă foto – NaturalBox / Shutterstock

Preluat de la: csid.ro