My-project-1-1.jpg
Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu.

Avatar

200 de ani în viitor, Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alți pământeni pe planeta Pandora. Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, Na’vi, o veche civilizație deloc încântată de oaspeți. Jake și semenii săi trebuie să lupte pentru a-și găsi locul pe luxurianta Pandora și între timp tânărul se îndrăgostește de Neytiri, o localnică. Avatar este primul lungmetraj pentru marele ecran al lui James Cameron, după cel mai profitabil film din toate timpurile.

Minionii 2

Povestea nespusă a visului unui copil de doisprezece ani de a deveni cel mai mare super răufăcător din lume.

3 000 de ani de dorință

Dr. Alithea Binnie (Tilda Swinton) este mulțumită de viață și privește lumea cu un scepticism sănătos. În ciuda acestui fapt, ea întâlnește un Djinn (Idris Elba) care îi oferă trei dorințe în schimbul eliberării lui. Aceasta este o problemă, deoarece ea este specialist în arta narațiunii și cunoaște toate poveștile cu morală despre dorințele care au mers prost. El își pledează cauza spunându-i povești fantastice din trecutul său. În cele din urmă, ea se lasă amăgită și își pune o dorință care îi va surprinde pe amândoi.

Căderea

Cele mai bune prietene Becky și Hunter se găsesc în vârful unui turn radio de 600 de metri.

Jeepers Creepers: renăscut

Forțată să călătorească cu iubitul ei, Laine, începe să experimenteze premoniții asociate cu mitul urban al The Creeper. Laine crede că ceva supranatural a fost invocat – și că ea este în centrul tuturor.

Preluat de la: diez.md