fifty-shades-darker-trailer-2.jpg
Romanii Marco & Seba, cei care sunt și producatorii INNEI, au compus cel mai recent single lansat de artiștii internaționali Nicki Minaj și Nick Jonas. Piesa „Bom Bidi Bom” este inclusă pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Darker”.

Piesa este compusă în studiourile Global Records de către Marco & Seba și Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuți songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha.

unnamed

Marcel Botezan și Sebastian Barac sunt producătorii responsabili de majoritatea hiturilor care au propulsat-o pe INNA de-a lungul vremii în topuri: „Hot”, „Sun is Up”, „Déjà Vu” sau „Club Rocker”.

„Suntem onorați sa facem parte din acest proiect. Când am făcut piesa, nu ne imaginam ca va ajunge sa fie cântată de Nicki Minaj și Nick Jonas. Apoi când am aflat că va fi inclusă pe coloana sonoră a „Fifty Shades Darker”, am fost și mai uimiți”, au spus Marco & Seba.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nuca,  Alexandra Stan și mulți alții.

Preluat de la: Diez.md