KI8A9067.jpg

Ești pasionată de IT și îți dorești o carieră în acest domeniu? Dacă răspunsul este „da”, atunci această oportunitate este pentru tine. Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a dat start înregistrărilor pentru programul GirlsGoIT Summer Camp 2024.

Misiunea proiectului GirlsGoIT este de a împuternici și de a încuraja tinerele femei să urmeze cariere în domeniul tehnologiilor informaționale. Programul își propune să schimbe percepția asupra stereotipurilor și să reducă decalajul de gen pentru fete și femei în tehnologie.

Cea de-a 10-a ediție a programului GirlsGoIT este pentru tine dacă:
# vrei să faci parte dintr-o aventură memorabilă;
# vrei să îți creezi cele mai tari amintiri;
# vrei să obții cunoștințe noi.

Oportunitatea este destinată tinerelor cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani. Tabăra se va desfășura în perioada 19-28 iulie, la Chișinău, în format offline. Costurile pentru cazare și alimentație vor fi acoperite de către organizatori.

Atelierele vor fi conduse de către tineri specialiști în domeniu și vor acoperi următoarele subiecte:
# UI/UX Design (Figma);
# Frontend Static (HTML & CSS);
# Frontend Dynamic (Javascript, Firebase, VueJS);
# Prototipare (Arduino & Fusion360);
# Securitatea informațională (attacks & cryptography);
# Data Science (Python & Colab).

Participarea este gratuită. Persoanele interesate sunt îndemnate să completeze acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 30 iunie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md