anul-nou.jpg
Sărbătorile de iarnă marchează un nou început și trezesc setea de experiențe noi, memorabile și frumoase. Doritorii și doritoarele de a sărbători Crăciunul și Anul Nou diferit sunt îndemnați/îndemnate să pornească într-o călătorie de poveste. Am selectat câteva destinații pentru turiști, recomandate de The New York Times de-a lungul anilor.

Edinburgh


Sursă foto: Getty Images

Nu doar piețele cu miros de turtă dulce și petrecerile răvășite fac Edinburgh-ul de iarnă atât de atrăgător. Sub cerul gri, ai muzee și restaurante de clasă mondială, iar vânturile înghețate ale Mării Nordului sunt scuza ta pentru a te ascunde într-o cafenea caldă.

Potrivit The New York Times, la începutul lunii decembrie, piețele de Crăciun sunt deschise, dar orașul este încă relativ liniștit. Faceți o întoarcere pe roata panoramică mare de deasupra străzii Princes, mergeți la o plimbare sub luminile de pe George Street și intră în Galeria Națională a Scoției. După lăsarea întunericului, mergeți la Grădina Botanică Regală pentru a vă minuna de luminile de Crăciun.

Orașul Quebec


Sursă foto: destinationqebeccite.com

Orașul Quebec a atras de mult admiratori în cartierul său istoric – faimoasele străzi pietruite și case vechi din piatră. Această zonă se transformă într-un sat pitoresc de Crăciun în fiecare decembrie. Capitala Quebec, veche de 403 ani, de Crăciun, strălucește în lumini. Echipa The New York Times ne îndeamnă să luăm în considerare săniușul pe pistele abrupte de lemn ale Dufferin Terrace Slides în fața Fairmont le Château Frontenac sau patinajul pe patinoarul Place d’Youville.

Hong Kong


Sursă foto: timeout.com

Potrivit The New York Times, orizontul nopții din Hong Kong este uimitor din punct de vedere vizual pe tot parcursul anului, dar în decembrie, orașul se schimbă. O versiune reînnoită a spectacolului de lumini și o nouă versiune a coloanei sonore înregistrată și interpretată de Orchestra Filarmonicii din Hong Kong a început pe 1 decembrie. În această iarnă, orizontul Hong Kongului strălucește și mai tare cu WinterFest! Pe lângă bradul de Crăciun, este inaugurat spectacolul multimedia de lumini și sunet – A Symphony of Lights – pentru a vă face vacanța mai fericită.

Copenhaga


Sursă foto: nordictravellers.com

Întreaga Copenhaga pare să se transforme într-un tărâm al minunilor în această perioadă a anului. Bucurați-vă de toată magia Crăciunului la uimitoarele Grădini Tivoli, chiar lângă gara centrală. Această bijuterie națională, care funcționează din 1843, este al doilea cel mai vechi parc de distracții din lume. Noiembrie și decembrie transformă parcul într-un tărâm al minunilor de iarnă plin cu plimbări palpitante, cu piețe, cu decorațiuni de Crăciun, cu patinaj, cu restaurante de lux, cu magazine și cu o atmosferă festivă.

Preluat de la: diez.md