FotoJet.jpg

O cantitate mare de grăsime depusă pe recipientele de plastic poate fi greu de curățat. Însă, există un truc care îți va face viața mult mai ușoară de acum înainte!

Cu toții folosim recipiente de plastic, pentru a transporta mâncarea gătită la serviciu, la școală, în excursii sau la picnic. Nu putem renunța la acest obicei, mai ales că mâncarea pe care o pregătim acasă este o variantă mai sănătoasă și, implicit, mai ieftină decât mâncatul în oraș. Cu toate acestea, există situații în care aceste recipiente se umplu de grăsime, care poate fi foarte greu de îndepărtat.

În loc să ne chinuim să curățăm recipientele pline de grăsime, putem apela la un truc simplu, care ne ajută în câteva secunde.

O influenceriță cu peste 46.000 de urmăritori pe Instagram, pasionată atât de modă, cât și de trucurile care ne fac viața mai ușoară în bucătărie, a dezvăluit secretul său. Adriana Paolella a publicat un video pe contul ei de socializare, în care le arată internauților cât de rapid și eficient curăță un recipient de plastic plin de grăsime.

Sursă – https://www.instagram.com/reel/C5OAIfEgjHZ/?igsh=MXE4ZXVrcWl1dGpzcw%3D%3D

Sursă foto – Captură video

Preluat de la: csid.ro