femeie-la-65-de-ani.jpg

O femeie de 65 de ani din America, pasionată de fitness, a dezvăluit că acum arată mai bine decât în urmă cu trei decenii. Acest lucru se datorează unei alimentații corecte pe care o are și rutinei de exerciții fizice pe care și-a stabilit-o de ceva timp. 

Bobbi Parker Hall, din Portland, Oregon, spune că mănâncă sănătos și face antrenamente cu greutăți, renunțând la alte tipuri de exerciții. Datorită obiceiurilor ei, are fizicul incredibil de tonifiat și spune că arată mai bine decât atunci când avea 30 de ani.

„Până la 50 și ceva de ani m-am luptat întotdeauna cu kilogramele în plus. Am șolduri înguste și am arătat mai slabă decât eram. Grăsimea se punea mereu pe burtă, coapse și brațe”, a declarat aceasta.

Citește și: Ce să mănânci dimineața, la prânz și seara, ca să îți revii după excesele de Crăciun și Revelion: Grăsimea nu se depune și nu se pierde imediat

Parker Hall obișnuia să se concentreze pe exerciții cardio pentru a-și menține greutatea, dar când a început să introducă greutățile în antrenamente a văzut o schimbare spectaculoasă.

Mamă a doi copii, divorțată, Parker Hall își prezintă acum cu mândrie abdomenul și picioarele sculptate pe pagina ei de Instagram, unde oferă sfaturi de fitness și alimentație. Internauții au rămas impresionați de felul în care arată la vârsta ei. Mulți nu îi dau vârsta din buletin!

Susține că alimentația sănătoasă și un nivel ridicat de activitate sunt cheia pentru menținerea unei forme de invidiat la o vârstă înaintată. Regimul ei alimentar este bazat pe legume, dar și proteine din nuci și carne slabă. De asemenea, nu sare niciodată peste mese, pentru că asta i-ar produce un apetit mult mai mare.

Sursa foto: Instagram Bobbi Parker Hall

Preluat de la: csid.ro