1280x720-3.jpg
O modalitate mai sigură, mai securizată și privată de a plăti cu iPhone și Apple Watch.

Maib astăzi oferă clienților săi, care beneficiază de serviciul e-commerce, posibilitatea de a primi plăți prin Apple Pay – o modalitate mai sigură, mai securizată și mai privată, care ajută evitarea transmiterii cardului unei alte persoane, atingerea butoanelor fizice sau plata în numerar.

Clienții pur și simplu fac un singur click pe butonul „Achită cu Apple Pay” de pe site sau aplicație, fără necesitatea de a completa formularul cu datele de plată. Fiecare achiziție prin Apple Pay este sigură, fiind autentificată cu Face ID, Touch ID sau codul de acces al dispozitivului, precum și cu un cod de securitate dinamic și unic pentru fiecare tranzacție. 

Prin urmare, acum toți cei peste 500 de clienți maib, care utilizează serviciul e-commerce, pot primi plăți prin Apple Pay în mod automat, simplu și ușor. 

Apple Pay oferă doar avantaje: cresc ratele de conversie și se reduce rata de abandon a coșului de cumpărături. Tranzacțiile ușoare îi fac pe clienți fericiți, îi fidelizează și îi stimulează pentru noi cumpărături în magazinul tău electronic.

Clienții pot utiliza, de asemenea, Apple Pay pe iPhone, iPad și Mac pentru a face achiziții mai rapide și mai convenabile în aplicații sau pe web în Safari, fără a fi nevoiți să creeze conturi sau să introducă în mod repetat informații de expediere și facturare. Apple Pay face mai ușoară plata pentru servicii, precum livrările, cumpărăturile online, transport etc.  Apple Pay poate fi folosit și pentru a efectua plăți în aplicațiile de pe Apple Watch. 

Securitatea și confidențialitatea sunt esențiale pentru Apple Pay. Atunci când clienții folosesc un card de credit sau de debit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate pe dispozitiv și nici pe serverele Apple. În schimb, numărul de cont al dispozitivului este atribuit, criptat și stocat în siguranță în Secure Element, un cip certificat, standard în domeniu, conceput pentru stocarea în siguranță a informațiilor privind plățile tale pe dispozitiv.

Apple Pay este ușor de configurat. Pe iPhone, pur și simplu deschizi aplicația Wallet, atingi + și urmezi pașii pentru a adăuga cardurile de credit sau de debit maib. Odată ce un client adaugă un card pe iPhone, Apple Watch, iPad și Mac, poate începe să utilizeze Apple Pay imediat pe acel dispozitiv. Clienții vor continua să primească toate bonusurile și beneficiile oferite de cardurile maib.

Pentru mai multe informații despre Apple Pay, accesează: www.apple.com/apple-pay.

Maib – simplu și ușor!

Preluat de la: diez.md