truedepth-iphone-x.jpg
Apple oferă la schimb telefoane noi pentru toți clienții care au probleme cu funcţia de deblocare prin Face ID, de pe iPhone X. Deblocare prin recunoaştere facială este funcția care a dus la eliminarea senzorului de amprentă la aceste telefoane.

Cei care au probleme cu sistemul de autentificare Face ID, chiar şi după ce acesta a fost configurat corespunzător, pot merge la cel mai apropiat service autorizat Apple. În cazul în care înlocuirea modulului de camere de pe faţă nu rezolvă problema, este recomandată şi schimbarea modulelor de cameră de pe spate, scrie go4it.ro.

Dacă înlocuirea tuturor camerelor nu duce la recunoaşterea rapidă a utilizatorului, service-urile sunt autorizate să ofere la schimb un telefon nou, care ar trebui să funcţioneze fără probleme.

truedepth-iphone-x

go4it.ro

Spre diferenţă de problemele depistate în ultimele luni cu display-urile de iPhone 8 înlocuite cu componente neoficiale şi cu microfonul de pe iPhone 7 care poate să se oprească atunci când este instalată ultima versiune de iOS, nu au fost raportate multe dispozitive iPhone X cu probleme la sistemul de camere frontale.

iPhone X a ajuns din urmă cererea, fiind disponibile destule unităţi pentru a putea oferi un stoc pentru schimburi către service-uri. De asemenea, faptul că vor fi lansate încă două modele de iPhone cu Face ID în această toamnă, duce la necesitatea unor practici clare pentru repararea acestora.

Preluat de la: diez.md