MJWY3_AV3.jpg
Apple a anunţat marţi, pe site-ul propriu, despre lansarea bateriei care se fixează cu magneţi pe spatele iPhone 12, prelungind durata de funcţionare a acestuia, atunci când bateria dispozitivului este pe cale să se descarce, relatează adevărul.ro.

MagSafe Battery Pack costă 99 de dolari, are culoarea albă şi este disponibilă pentru precomenzi, urmând ca livrările să înceapă săptămâna viitoare.

Atunci când este fixată pe spatele unui iPhone, bateria poate încărca telefonul cu o putere de 5 W, aproximativ egală cu cea a unui încărcător mai vechi de iPhone şi mai redusă decât cea a 15 W a unui încărcător normal MagSafe.

Când bateria este ataşată unui iPhone, utilizatorii pot folosi un cablu în portul Lightning, pentru a încărca atât bateria externă, cât şi pe cea a dispozitivului, pentru o încărcare mai rapidă.

<!–

–> <!–

–>

apple.com/shop

Lansarea produsului în această săptămână este cea mai recentă dintr-o serie de accesorii care utilizează sistemul Apple MagSafe, pe care compania l-a introdus în toamna anului trecut odată cu noile iPhone-uri.

În sondajele efectuate de companie în rândul utilizatorilor, durata de viaţă suplimentară a bateriei este în mod constant una dintre funcţiile de top pe care consumatorii le doresc de la smartphonurile lor.

Apple nu a publicat estimări oficiale privind durata de viaţă a bateriei sau capacitatea de încărcare, dar o fotografie a produsului sugerează că bateria MagSafe are 1 460 miliamperi pe oră sau puţin sub jumătate din bateria de 3 110 mAh a unui iPhone 12.

Preluat de la: diez.md