cover.jpg

Digitalizarea domeniului de asigurări ia amploare în 2023. Cu o experiență de 15 ani în domeniul asigurărilor, Omnis aduce un produs digital nou în Republica Moldova – aplicația mobilă de asigurări. Odată instalată, vei putea procura asigurarea RCA și cea medicală pentru călătorii, cu doar câteva clicuri, direct din telefonul tău.

De ce ai nevoie de Omnis? Pentru economisirea timpului și comoditate! Cu doar două informații, numărul certificatului de înmatriculare a autoturismului și IDNP-ul, poți obține polița de asigurare RCA în doar câțiva pași. Îți ia doar un minut să-ți creezi contul și asigurarea.

Unul dintre avantajele principale ale aplicației este că poți salva datele mașinii ca să poți perfecta asigurări foarte rapid. Vei fi notificat la expirarea asigurării curente prin intermediul unui email/push notificare și vei primi oferta cu toate tarifele. Poți avea o nouă asigurare prin câteva clickuri.

Și asta nu e tot! Poți adăuga în aplicație și detaliile pașaportului străin al altor membri de familie, permițându-ți să completezi rapid asigurările medicale de călătorie. Tot aici vei primi notificări și în legătură cu apropierea expirării documentelor celor apropiați, astfel încă să aveți acte valabile atunci când veți planifica următoarea călătorie.

Poți verifica scorul tău bonus-malus, care influențează costul final al asigurării RCA, în funcție de istoricul tău de șofer, accidente etc. Sistemul Bonus-Malus este compus din 17 nivele. Cu cât e mai mare nivelul tău de Bonus-Malus, cu atât e mai mare reducerea la procurarea poliței RCA. Mai multe despre sistemul Bonus-Malus, poți citi aici.

Proiectul este rezultatul unei colaborări între trei companii cu expertiză în asigurări, tehnologie IT și marketing digital, având ca misiune simplificarea perfectării asigurărilor. Echipa lucrează pentru a completa platforma și cu alte tipuri de asigurări cât de curând.

„Ne concentrăm eforturile pentru a oferi un produs simplu și ușor de înțeles, cu o experiență de cumpărare plăcută, în doar câteva click-uri. Plecând de la ideea de a elimina pașii multipli de completare a formularelor online, cu peste 10 câmpuri, am creat o experiență de cumpărare de care suntem mulțumiți. Cu toate acestea, vom continua să integrăm tehnologia în procesul de asigurare și vom inova procesele operaționale. Astfel încât, să sporim eficiența generală a industriei locale”, susține Pavel Novac, CEO OMNIS.

În curând, vei putea perfecat și asigurarea Cartea Verde, care poate fi livrată la domiciliu sau ridicată personal. Procesul de achiziție va fi la fel de simplu, iar disponibilitatea acesteia în aplicație va fi instantanee.

Descarcă aplicația pe Google Play sau App Store.

Cu Omnis, ai totul la îndemână, direct în telefonul tău!

Preluat de la: diez.md