pixel.png

Alina Puşcaş este una dintre vedetele din România infectate cu noul coronavirus. Prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a anunţat pe contul ei de Instagram că după patru zile de spitalizare s-a întors acasă. Vedeta a făcut cele două teste pentru COVID-19 cât timp a stat internată, iar ambele au ieşit negative.

”După 16 zile de la infectare şi, într-adevăr, 4 zile de stat internată, plec acasă, sunt vindecată!“, a transmis vedeta printr-un mesaj pe o reţea de socializare.

Prezentatoarea a declarat că nu a urmat un tratament cu medicamente în această perioadă, că i-au ieşit bine analizele şi că se bucură că are un organism puternic. Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu, Adriana Trandafir, Ozana Barabancea se numără şi ele printre vedetele din România infectate de COVID-19, care vor rămâne internate în continuare la spitalul ”Matei Balş”.

<!–

Formul de quiz

–>

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

Alina Puşcaş, despre internare

În mesajul transmis pe Facebook Story, vedeta a explicat că boala s-a manifestat în cazul ei asimptomatic şi că nu a dorit să fie internată, dar aşa prevede legea în acest caz. De asemenea, a măsturisit că se bucură că nu a transmis virusul familiei sale şi că este fericită că are un organism puternic.

”Nu mi-am dorit eu să fiu internată şi să stau departe de familie şi de casă, ci pentru că aşa prevede legea, iar eu nu-mi doresc sub nicio formă să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă eşti asimptomatic şi nu transmiţi boala. Nu am transmis-o familiei, Aleluia!, asta este practic cel mai important lucru. Nu fac acum decât să aştept să ma vindec. Se pare că am un organism foarte puternic, spre dezamăgirea multor oameni care consideră că cine ştie din ce motive sunt slăbită. Nu sunt slăbită, am analizele foarte bune!”.

 

Preluat de la: csid.ro