news_21_jan_2019.jpg
Compania „Air Moldova” vine cu noutăți bune la începutul acestui an, oferindu-le pasagerilor o destinație exclusivă pentru a-și planifica vacanță. Din 23 mai va fi lansată nouă cursă regulată Chişinău – Salonic cu durata zborului de 1 ora si 35 min.

Zborul va fi operat cu o frecventă de doua ori pe pe săptămână, în fiecare zi de joi şi duminică, conform următorului orar (ora locală):

# Decolarea din Chișinău – 07:00 Aterizarea în Thessaloniki – 08:35;

# Decolarea din Thessaloniki – 09:25 – Aterizarea în Chișinău – 11:10.

Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare. Prețul unui bilet în clasa econom vă va costa 90 de euro.

Salonic este un oraş plin de viaţă, care combină armonios stilul modern cu cel antic. Bogat în istorie, pune la dispoziția osapeților numeroase obiective turistice, printre care și faimosul Turn Alb Veneţian.

Traficul aerian este asigurat de Aeroportul Internațional Macedonia din Salonic, situat la 16 km de oraş. Acesta reprezintă al 3-lea aeroport ca dimensiune din Grecia.

Air Moldova operează zboruri directe spre 25 destinaţii din Europa, Rusia şi Asia precum: Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Kiev, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Salonic, Tel-Aviv, Torino, Veneția, Verona și Viena.

Preluat de la: diez.md