tineri-asociatii-voluntariat.jpg

Ești un tânăr sau o tânără cu vârsta de 14 ani? Vrei să faci parte dintr-o organizație și să desfășori activități interesante? Asociația Internațională a Tinerilor recrutează noi membri/membre în echipa sa și te invită pe tine să te înscrii.

Asociația Internațională a Tinerilor anunță deschiderea recrutărilor pentru noi membri dedicați și motivați, precum și membre dedicate și motivate. Dacă ești pasionat(ă) de dezvoltarea personală și profesională, acum este șansa ta de a te alătura unei echipe dinamice și de a contribui la realizarea proiectelor importante.

Proiecte și parteneriate. Asociația este în căutare de persoane care sunt capabile să inițieze și să gestioneze proiecte, precum și să stabilească parteneriate strategice.

Social Media. Dacă ai abilități de comunicare și cunoștințe despre cum funcționează platformele de socializare, ești îndemnat(ă) să te alături acestui departament pentru a ajuta la creșterea vizibilității asociației.

Resurse umane. Echipa este în căutare de persoane care au o pasiune pentru recrutarea personalului, dezvoltarea organizațională și managementul talentelor.

Cerințe pentru înscriere:
# vârsta de 14+;
# CV actualizat;
# scrisoare de intenție.

În CV este important să menționați neapărat regiunea din care faceți parte. De asemenea, candidații selectați și candidatele selectate vor fi invitați/invitate la un interviu pentru a discuta mai detaliat despre motivația lor și competențele pe care le pot aduce echipei.

CV-ul și scrisoarea de intenție este așteptată pe adresa de email: [email protected].

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md