COVER-ARTICOL.jpg
Cea mai bună alegere pentru a petrece frumos Ziua Îndrăgostiților, rămâne a fi o cină romantică, alături de vinul și bucatele preferate.

Sălcuța este un susținător fidel al evenimentelor de suflet, iar ziua de 14 Februarie este cel mai bun prilej pentru o prestație excelentă.

Din dragoste pentru vinurile autentice, Sălcuța recomandă 4 vinuri și 4 rețete deosebite – numai bune de savurat la cină, împreună cu persoana iubită. 

Persoanele care preferă bucatele mai puțin tradiționale și vinurile elegante cu note florale, aleg cu încredere Spaghetele cu Somon, acestea se potrivesc – la modul perfect – cu Rose-ul din gama ENO.
Adaugă parmezan, condimentează cu piper – după gust, și neapărat – ingredientul secret – multă dragoste.

Cuplurile nonconformiste aleg ENO Eclectic Red – un cupaj unic, maturat în baricuri din stejar franțuzesc, și vor completa gustul fin al acestuia cu un Steak în sos Peppercorn și sparanghel grilat.
Adaugă cimbru pentru o explozie de vitamine și arome intense, sare și piper pentru un gust plăcut.

Dacă sunteți un cuplu ce se aventurează în combinațiile dulci-acrișoare, Rața la Cuptor în Sos de Vișine alături de o Rară Neagră din gama Winemaker`s Way va fi un adevărat deliciu.
O rețetă simplă, dar promițătoare și – neapărat – plină de elementele unei cine desăvârșite.
Nu uita de oregano – un condiment ce adaugă prospețime și savoare.

Dacă optați pentru vinurile ușoare și revigorante, Pinot Gris Blush din gama Winemaker`s Way este alegerea potrivită! În asociere cu Fructele de Mare la tigaie în sos de lămâie și ierburi aromate – ar transforma cina de 14 Februarie într-o mică escapadă exotică și romantică. 

Serile în doi, care implică un vin autentic și bucate pregătite împreună sunt o plăcere și un prilej de a vă cunoaște mai bine. Surprinde-ți jumătatea cu bucate pregătite acasă și un vin pe măsură!
 
Dacă îți dorești să descoperi mai multe asocieri culinare gustoase, care ar fi potrivite și pentru 14 Februarie, atunci urmărește emisiunea On Kitchen, un proiect de suflet, unde Vinăria Sălcuța vorbește despre vin, rețete autentice și oameni deosebiți.

Vrei să fii la curent cu noutățile vinăriei? Urmărește-i pe paginile de Instagram, Facebook și Youtube.

Preluat de la: diez.md