unseen-studio-s9CC2SKySJM-unsplash-2.jpg

Portalul Moldova.org lansează cea de-a doua ediție a Școlii de scris, care urmează să aibă loc în perioada iulie-august 2024. Organizatorii își propun să ofere curaj celor care au o istorie de spus despre sine și despre cei ale căror experiență de viață merită să fie cunoscută.

Persoanele care își doresc să aplice pentru această oportunitate trebuie să se identifice cu valorile și misiunea redacției Moldova.org – egalitate de gen și de șanse, non-discriminare, grija pentru sănătatea mintală și educația sexuală, dar și cu orientarea spre soluții, spre comunitate și spre o viață demnă în Republica Moldova.

Școala de scris va începe cu o tabără în regim offline, în perioada 3-7 iulie. Activitățile se vor desfășura în România, iar prezența fizică este obligatorie. Tabăra va fi condusă de jurnalistele Ana Gherciu și Natalia Graur. Ulterior, vor avea loc mai multe sesiuni online și offline, în cadrul cărora participanții/participantele vor fi ghidați/ghidate în dezvoltarea poveștilor scrise.

Numărul participanților este limitat. Organizatorii vor selecta doar 13 persoane.

Taxa pentru participare constituie 1 000 de lei. În același timp, redacția Moldova.org oferă două burse de participare pentru candidații sau candidatele care nu-ți permit să achite taxa.

Aici găsiți formular de înregistrare. Termenul-limită pentru înscriere este 23 iunie, ora 23.45.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md