3-21.jpg
Un nou meetup care poate să vă ajute cu informație și cunoștințe noi, despre organizarea proiectelor software, va fi organizat de către comunitatea Tech Women în perioada de joncțiune a verii și toamnei și va avea loc în data de 3 septembrie, la ora 18.30 la Tekwill, Sala Front End.

„Ce știe fiecare din noi despre Agile? Focusate pe principiile de colaborare, comunicare și iterare, metodele Agile sunt folosite în mod activ de către echipele de dezvoltare a software (și nu numai) cu scopul de a accelera timpul de livrarea produsului pe piață, a reduce riscuri și a răspunde rapid la noile tendințe, așteptări și oportunități. Cu toate aceste avantaje, devine actuală o problemă atât pentru proiectele IT, cât și pentru alte domenii – și anume schimbarea frecventă a practicilor și metodologiilor de gestionare. În mod special problema dată apare din cauza că organizarea departamentelor și proiectelor IT mereu provoacă anumite dificultăți și întrebări, privind satisfacerea clienților, creșterea productivității, eficacității etc. Astfel, învățând careva noi trucuri din lumea Agile, putem să descoperim cum să planificăm îndeplinirea cerințelor clientului, să organizăm mai bine echipa, să estimăm mai exact toate însărcinările și multe alte”, spun organizatorii.

La eveniment vor fi 2 invitați care vor împărtăși secretele livrării unui proiect de succes:

#Vasile Putina, CTO & Agile Coach care va vorbi despre „Estimarea și planificarea unui proiect: în căutarea de win-win”

#Dumitrița Crasnojon, Project Manager, va vorbi despre un aspect interesant și rar discutat „Delivery deconstructed”

*Prezentările vor fi în limba română.

Dacă vreți să aflați mai multe despre cum e să gestionezi un proiect software de proporții mici și epice, dacă estimările și întârzierea livrării vă sperie și nu știți ce instrumente ar fi mai potrivite pentru diferite etape a proiectului, organizatorii vă așteaptă la evenimentul „How to deliver great software”, unde veți afla răspunsurile împreună.

Participarea la eveniment este fără plată, dar necesită înregistrare prealabilă, pe care o puteți face AICI!

Pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului.

Sesiunea de networking este organizată cu suportul vinăriei Novak, care ne va delecta cu vinuri gustoase în timp ce cunoaștem oameni noi și facem exchange de gânduri după prezentări.

Evenimentul este organizat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC.

Preluat de la: diez.md