1529135967334.jpg

Spionajul cibernetic, criptarea datelor cu pierderea lor, furtul de date și expunerea lor publică, spargerea rețelei și preluarea accesului asupra acesteia precum și vulnerabilitatea din lipsa de securitate informațională este cauza cea mai frecvent întâlnită în situațiile de atacuri cibernetice și furturi de date din mediul de afaceri.

Toate aceste aspecte, tipologia atacurilor, impactul asupra activității companiei, pierderile la care sunt expuse, tendințele atacurilor, dar și soluțiile de prevenire și protecție vor fi discutate cu specialiștii de securitate din Republica Moldova în cadrul evenimentului „Bitdifender Day”.

Fiți într-un pas cu toate tendințele, la curent cu toate noutățile în domeniul securității, cel mai discutat și important domeniu din ultima perioadă.

Evenimentul este organizat de către „Reliable Solutions Distributor” în parteneriat cu Centrul de Telecomunicații Speciale și Universitatea Tehnică a Moldovei, și se va desfășura pe 20 iunie la Tekwill HUB, sala IMAGINARIUM (str. Studenților 9/11. sect. Râșcani, Chișinău).

La sfârșitul evenimentului Vă așteaptă și o tombolă cu premii din partea organizatorilor! Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și se face pe bază de înregistrare. Linkul pentru înregistrare: INREGISTRARE EVENIMENT

 

Preluat de la: zugo.md