stark-kebab1.jpg
Din 27 februarie până pe 15 aprilie, mulți țin Postul Mare – cel mai strict și lung post din an. În meniul de post al restaurantelor Star Kebab, brand chef-ul a diversificat meniul sănătos, adăugând street food cu hummus și falafel, dar și legume proaspete sub forma de bowl-uri moderne.

Meniu de post – gustos în fiecare zi

În meniul de post actualizat Star Kebab, veți găsi cu ce să vă răsfățați, fără a simți remușcări sau senzație de foame permanentă: vă vor potoli foamea panini din chifle din făină integrală, bowl-urile (din legume și cous-cous), gustările din sfeclă, morcovi și portocale.

Aflându-vă în unul dintre restaurantele Star Kebab în timpul Postului Mare, merită să atrageți atenție la coloratul și consistentul Bowl cu somon (în zilele cu dezlegare la pește), la pitele vegetariene și Star Kebab Veggie – o combinație de legume coapte și proaspete, falafel, hummus, și sosul de post Star Kebab, toate învelite frumos în lavașul de spanac. Veggie Roll umplute cu ardei dulci, dovlecei, sos Sweet Chilli.

Noul star kebab cu self service

Recent, un nou Star Kebab a fost deschis pe str. Dacia, 14/1. Aici, în doar 2 minute, poți plasa și ridica comanda. Mâncare sănătoasă de post și vegetariană, pe care acum nu mai trebuie să o aștepți mult.

Alegerea Star Kebab:

# Pita vegetariană cu legume și falafel – 75 mdl

# Bowl cu somon – 95 mdl

# Star kebab veggie – 75 mdl

# Falafel bowl cu cous-cous și vânătă – 75 mdl

# Wrap cu legume – 57 mdl

# Bowl cu hummus și ardei copt – 75 mdl

# Boll din spanac cu legume – 22 mdl

Livrare 24/7 – STARKEBAB.MD / 022855717.

Preluat de la: diez.md